×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Arginine Hardcore, 120 XL-kapsler

  Arginine Hardcore fra Chained Nutrition er en pumpfremmende prestasjonsforhøyer som raskt øker nivående av nitrogenmonoksid i blodet! Framkaller kraftig pump!

  Les mer
  229,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6408-10

  Arginine Hardcore fra Chained Nutrition er en pumpfremmende prestasjonsforhøyer som raskt øker nivående av nitrogenmonoksid i blodet! Framkaller kraftig og vedvarande pump samt vaskularitet!

  • Kraftig pump
  • Vedvarande vaskularitet
  • Stimulerer muskeltilvekst
  • Øker frisetningen av veksthormoner

  Arginine Hardcore inneholder esterbundet arginin, L-Arginine Ethyl Ester, en stabil og lettabsorberende form av aminosyren som umiddelbart etter inntak hever konsentrasjonen av nitrogenmonoksid (NO) i blodet. Den hevede nitrogenoppbevaringen får åreveggene til å slappe av, noe som gjør at blodårene utvides og sirkulasjonen forbedres. Den forbedrede sirkulasjonen er dels positiv fordi arbeidende muskler enklere forsynes med oksygen og viktige næringsstoffer og dels fordi blodvolumet kan øke lokalt og framkalle den ønskelige pumpen! 

  Det finnes også studier som viser at inntak av L-Arginin stimulerer frisetningen av muskelbyggende veksthormoner og at regelmessig inntak minsker belastningen på blodårene p.g.a. en periodisk reduksjon av blodtrykket.

  Anbefalt dosering: Innta 4 kapsler 30 minutter før trening for maksimal pump. Kombiner gjerne med Kre-Alkalyn Hardcore for best effekt.

  Antall porsjoner per boks: 30.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Forvares utenfor rekkevidde for småbarn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

  Allergiinformajson: Produseres i lokaler der det også håndteres egg, soja og melk og kan derfor inneholde spor av dette.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

  Antall doser per pakke: 30

   

  Innhold per dosering (4 kapsler) respektive per daglig dose (6 kapsler)

   

    4 kapslar 6 kapslar
  L-Arginin etyl-ester 4400 mg 6600 mg
   

   

  Ingredienser: L-arginin etyl ester, fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), smøremiddel (magnesiumstearat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), kapsel (storfe gelatin, fargestoff, titandioksid).