×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  Calcium Pyruvate BIG BUY, 360 caps

  4 x Calcium Pyruvate, 90 caps: Kosttilskudd som inneholder kalciumpyruvat, for optimal fettforbrenning og utholdenhet i forbindelse med trening!

  Les mer

  Price as configured: 639 kr *

  916 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETMBCP

  BiG BUY:  4 x Calcium Pyruvate, 90 caps.

  Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

  Läs mer om produkten här:

  Les mer om produktene

  • Calcium Pyruvate, 90 caps

   Unik fettforbrenner som består av kalsiumpyruvat. Star Nutrition Calcium Pyruvate fremskynder fettreduksjon og forbedrer utholdenheten.

   • Rent kalsiumpyruvat
   • Stimulerer fettforbrenningen
   • Forbedrer yteevnen i utholdenhetsidretter
   • Høydosert og lett å bruke

   Calcium Pyruvate er et unikt produkt som består av rent, konsentrert kalsiumpyruvat som er lett å dosere. Det kan brukes til to forskjellige formål: for å stimulere fettforbrenningen og dermed påskynde defferesultatene, og for å forbedre utholdenheten i utholdenhetskrevende idretter og treningsformer.

   Kalsiumpyruvat består – som navnet antyder – av en forbindelse av kalsium og pyruvat. Kalsium er mest kjent som et livsnødvendig mineral som er viktig for et sterkt skjelett og normal muskelfunksjon, men når det gjelder kalsiumpyruvat, fungerer kalsiumet kun som bærer av det pyruvatet som står for den fettforbrennende virkningen.

   Pyruvat er en nøkkelkomponent i det såkalte sitronsyresyklusen, som er den prosessen der musklene utvinner energi fra fett og karbohydrater. En velfungerende sitronsyresyklus er avhengig av tilstrekkelige mengder pyruvat, og er med andre ord avgjørende for høy fettforbrenning. Calcium Pyruvate gjør det lettere å redusere kroppsfettet under en diett, men kan også brukes for å få bedre yteevne under utholdenhets- og cardiotrening.

   Dosering og bruk: Ta en kapsel Calcium Pyruvate tre ganger om dagen, fortrinnsvis i forbindelse med måltider og trening. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

   Calcium Pyruvate

   Innhold per. kapsel
   Calciumpyruvat 1000 mg
   -hvorav kalsium 155 mg (19% av ADD*)
   Innhold per. 3 kapsler
   Calciumpyruvat 3000mg
   -hvorav kalsium 465mg (58% av ADD*)

   *ADD = Anbefalt daglig dose

   Ingredienser: Calciumpyruvat, fyllmiddel (E460), overflatebehandlingsmiddel (E 470 b), antiklumpemiddel (E551), kapsel (bovint gelatin, fargestof (E171))

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.