×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Black Friday på Gymgrossisten

  Hos Gymgrossisten.no kommer du under Black Friday til å finne de absolutt beste tilbudene for i år! Vi kommer til å presse prisene på alt fra proteinpulver og BCAA til boksehansker og tights. Ser du fram til Black Friday like mye som vi gjør så setter du alaramen på 00:00 – 29/11. Tenk på å være ute i god tid, alle tilbudene under Black Friday gjelder så langt lageret holder og populære produkter kan bli utsolgt veldig fort.

  ­­­­­­­

  Hva er Black Friday?

  Black Friday er en stor shoppingdag som har sine røtter fra USA og feires dagen etter Thanksgiving. Denne dagen har blitt det store startskuddet for julehandelen og de seneste årene har tradisjonen vokst seg sterk til og med i Norge. Vi på Gymgrossisten har feiret Black Friday siden 2013 og for oss er det en spennende dag som vi alltid ser veldig fram til!  Når er Black Friday?

  Black Friday faller alltid på dagen etter Thanksgiving i USA, som er den fjerde torsdagen i november hvert år. Dette betyr at datoen for Black Friday kommer til å variere år for år, men at dagen alltid kommer til å falle på fredagen en gang mellom 23. og 29. november.

  I fjor var Black Friday den 23. november og i 2019 havner Black Friday på den 29. november.  Black Friday - online eller i butikk?

  Prisene som du kommer til å se fra oss før og under Black Friday kommer bare til å gjelde online på Gymgrossisten.no.  Prisgaranti under Black Friday

  Selvsagt gjelder vår prisgaranti også under Black Friday. Se vilkårene for vår prisgaranti gjennom å klikke her.


  Vær klar for Black Friday

  For å være så klar som mulig og ikke gå glipp av noen sterke tilbud under Black Friday så kan du melde deg opp til vårt nyhetsbrev. Der kan du få ekslusive tilbud og er først med å få informasjon. Følg oss også på sosiale medier, der kommer du til å få daglige tilbud. Du finner oss på Facebook og Instagram.

  Gymgrossisten på Facebook >> 

  Følg oss på Instagram >>

  Ett siste tips!

  Det er på denne siden som du kommer til å få ta del i våre tilbud under Black Friday, Så lagre denne siden i nettleseren din!