×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Bio-T, 90 kapsler

  Den kombinerte effekten av et sterkt ekstrakt fra grønn te og tistelolje (konjugert linolsyre) former din figurved å motvirker øke forbrenningen og minske apetitten.

  Les mer
  159,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A4842

  Bio-T™ - Pharma Nord

  Hold formen med Bio-T fra Pharma Nord!

  Den kombinerte effekten av et sterkt ekstrakt fra grønn te og tistelolje (konjugert linolsyre) former din figur i tre skritt:

  • Bio-T minsker apetitten
  • Bio-T øker forbrenningen
  • Bio-T motvirker "jo-jo-effekten"

  Slik fungerer tistelolje
  Tistelolje inneholder fettsyrer som hjelper til å minske kroppsfettet, mens man samtidig opprettholder - og kanskje til og med øker - muskelmassen. Vitenskapelige studier viser at konjugert linolsyre positivt påvirker balansen mellom muskler og fett i kroppen gjennom å:

  • blokkere opptaket av fett i fettcellene
  • redusere fettlagringen
  • frisette fett ifra fettdepotene
  • motvirke tap av muskelmasse
  • transportere fett til muskelveven der det forbrennes for å avle energi

  Studier har vist at langtidstilskudd av konjugert linolsyre kan redusere kroppsfettet med nesten 9 prosent. Den har også vist sig å kunne øke muskelmassen. Dette er viktig, siden muskelceller er nødvendige for å forbrenne kalorier.

  Motvirker "jo-jo-effekten"
  Viktminsking leder vanligvis til at man mister både fett OG muskler. Problemet med å minska i muskelmasse er att man trenger muskler for å forbrenne kalorier. Når man avslutter dietten å går tilbake til gamle matvaner kommer kroppen til å ha vanskelig for å omsette den økede mengden kalorier, siden det finnes mindre mengde muskelmasse igen til å "gjøre jobben". Resultatet blir at man legger på seg igjen. Med hjelp av konjugert linolsyre kan man unngå dette. Den hjelper deg å bli kvitt fett - ikke muskler - og på den måten unngår du å undergrave muligheten til kaloriforbrenning.

  Slik fungerer Grønn te ekstrakt (GTE)

  GTE er en ekstrakt ifra bladene av grønn te (Camellia sinensis). Vitenskapelige studier på GTE har vist at de biologiskt aktive substansene, s.k. polyfenoler eller katekiner, gir et skikkeligt godt antioksidantvern. Dessuten stimulerer GTE kroppens energiforbruk, hvilket gjør ekstraktet meget effektivt i sambånd med vektreduksjon. GTE minsker apetitten gjennom å fremkalle en metningsfølelse. Man slipper å føle seg sulten hele tiden. Utover dette stimulerer GTE oksidasjonsprosessen (forbrenningen), også når du ikke er fysiskt aktiv. Dette gjør det mulig å brenna ekstra kalorier så å si "på kjøpet". Siden ingen trening er nødvendig for å forbrenne disse kaloriene frigjøres energien i form av varme. Konsekvensen er at kroppens varmeproduksjon øker.

   

  Dosering: 1-2 kapsler 3 ganger daglig, gjerne i forbindelse med måltid. Doseringen bør ikke overskrides.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Innhold: Tistelolje (Carthamus tinctorius L.), Gelatin, Grønn te (Camellia sinensis L. Fuktighetsbevarende middel: Glycerol (E422). Fargestoff: Sukkerkulør (E150c). Klumpforebyggende middel: kiseldioxid (E2551).

  Innhold per kapsel:            
  Konjugert linfrøolje               265mg              
  Grønn te                                  125mg

  Næringsinnhold per dagsdose:
  Energi                98,6kJ/23,5kcal
  Proteiner            0,72g
  Karbohydrater   0,308g
  Fett                      2,25g
  hvorav
  mettet fett           0,162g
  umettet fett        2,088g

  Oppbevaring: Utilgjengelig for barn.

  Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold og er ikke lagede for å helbrede sykdom.