×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  BCAA Hardcore, 180 kapsler

  BCAA Hardcore Caps fra Chained Nutrition inneholder forgrenede aminosyrer i fri form for raskest mulig opptak! Bidrar til muskelbygging og motvirker mental trøtthet!

  Les mer
  289,00 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 6407-10

  BCAA Hardcore Caps fra Chained Nutrition inneholder forgrenede aminosyrer i fri form for raskest mulig opptak og beste mulige effekt! Bidrar til muskelbygging og motvirker mental trøtthet!

  • Inneholder BCCA i ratio 2:1:1
  • Motvirker mental og fysisk trøtthet
  • Maksimerer muskeloppbyggingen
  • Hindrer muskelnedbrytning

  BCAA står for Branched-chain amino acids og er det internasjonelle samlingsnavnet for de tre forgrenede aminosyrene L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. BCAA Hardcore Caps fra Chained Nutrition er et høykonsentrert tilskudd som inneholder disse forgrenede aminosyrene. Aminosyrene i BCAA Hardcore Caps kommer i såkalt fri form som gir et forbedret opptak og forsterket effekt!

  Alt protein man spiser deles og brytes ned til individuelle aminosyrer før de blir tilgjengelige for musklene, i BCAA Hardcore Caps er aminosyrene allerede separerte og befinner seg altså i fri form. Det gjør at de kan være musklene til nytte stort sett umiddelbart etter inntak. Det raske muskulære opptaket gjør at proteinsyntesen stimuleres med større effekt enn av tilsvarende mengde aminosyrer fra inntakt protein + at frigjørelsen av veksthormoner øker.

  Forgrenede aminosyrer har også visse prestasjonsforhøyende egenskaper, noe som ytrer seg som redusert mental og fysisk utmattelse i forbindelse med fysisk aktivitet. BCAA Hardcore Caps er et kosttilskudd som passer alle atleter som strever etter økt muskelstyrke, forbedret fysisk utholdenhet og et skjerpet mentalt fokus.

  For beste effekt skal aminosyrer i fri form tas på tom mage, med tom mage menes at man ikke har spist flytende føde i løpet av 2-3 timer eller fast føde i løpet av 3-4 timer. Forgrenede aminosyrer kan kombineres med stort sett alle andre tilskudd, f.eks. kreatin, protein, gainer og pwo.   

  Anbefalt dosering: Innta 3 kapsler 3 ganger daglig. Treningsdager: På tom mage med en gang før og direkte etter økten. Hviledager: På tom mage mellom større måltider.

  Antall porsjoner per boks: 60.

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppgitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Beskrivelse: Kosttilskudd med grenede aminosyrer (BCAA).

   

  Antall doser per forpakning: 90

   

  BCAA (Grenede aminosyrer) Per 3 kapsler Per 9 kapsler
  L-Leucin 900 mg 2700 mg
  L-Isoleucin 450 mg 1350 mg
  L-Valin 450 mg 1350 mg
  Total mengde BCAA 1800 mg 5400 mg

   

  Ingredienser: L-leucin, L-valin, L-isoleucin, kapselskall (gelatin), klumpforebyggende middel (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat).