×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Basica Vital, 200 gram

  Basica Vital fra Biosan er et næringstilskudd som består av basiske mineraler og sporstoffer for å oppnå en god syre-base-balanse i kroppen.

  Les mer
  145,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A1375

  Basica Vital fra Biosan er et næringstilskudd som består av basiske mineraler og sporstoffer for at oppnå en god syre-base-balanse i kroppen.

  • Basiske mineraler og sporstoffer
  • Mineraler i organisk citratform
  • Granulatform
  • Opptas raskt av kroppen

  Biosans Basica Vital er et passende tilskudd for deg som vil oppnå en god syre-base-balanse i kroppen. Denne balansen påvirker alle kroppens funksjoner, og når kroppen har et overskudd av syre forstyrres denne balansen. Med Basica Vital får du i deg en velbalansert blanding av basiske mineraler og sporstoffer. Mineralene er i naturlig, organisk citratform, noe som innebærer at kroppen raskt kan ta det opp. Basica Vital Blant inneholder blant annet sink som bidrar til en normal syre-base-balanse, kobber, magnesium, jern og kalsium som alle bidrar til en normal energiomsetning, samt jern og magnesium som bidrar til å minske trøtthet og utmattelse.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

  Dosering:
  Bland en porsjon (16 gram) i kald/varm mat eller drikke 1-2 ganger daglig. Med det praktiske doseringsmålet som tas fra forpakningens innside er det enkelt å dosere. Basica Vital er et granulat og kan blandes både i varme og kalde drikker. Det passer også utmerket å blande i baksten og matlagingen. Basica Vital kan brukes av hele familien. Informasjon for diabetiker: En porsjon (16 g) Basica Vital inneholder 1,2BE/255 kJ (60 kcal).

  Ingredienser:
  Melkesukker, kalsiumcitrat, natriumcitrat, magnesiumcitrat, kaliumcitrat, maltodextrin, sinkcitrat, jerncitrat, kobbercitrat, kromklorid, natriummolybdat, natriumselenitt.

  Næringsinnhold per dagsdose (2 porsjoner, 32 g):

  Kalsium 550 mg
  Natrium 375 mg
  Kalium 350 mg
  Magnesium 150 mg
  Sink 5 mg
  Jern 5 mg
  Kobber 1 mg
  Krom 40 µg
  Selen 30 µg
  Molybden 50 µg

  Annet:

  Mineralstoffer og sporstoffer i Basica Vital er i melkesukkerbasis (85,82g/100g). Kosttilskudd bør ikke brukes som alternativ til et variert kosthold. Et balansert variert kosthold og sunne levevaner er viktig. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn.