×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Amino Power Liquid

  Amino Power Liquid - Proteinhydrolysat i flytende form fra Weider, maksimert med aminosyrer for optimal muskeloppbygging og forhindring av muskelnedbrytning!

  Les mer
  379 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 9919-032R

  Amino Power Liquid - Proteinhydrolysat i flytende form fra Weider, maksimert med aminosyrer for optimal muskeloppbygging og forhindring av muskelnedbrytning!

  • 321 mg L-Leucin per dosering (15 ml)
  • Fremstilt av råvarer av høyeste kvalitet
  • Forhindrer muskelnedbrytning
  • Optimerer proteinsyntesen og gir god vekst
  • Lettdosert og lett å drikke
  • Uten aspartam

  Weider er en anerkjent og klassisk kosttilskuddsprodusent med veldig bra bransjeomdømme. Med Amino Power Liquid tilbyr Weider den seriøse atleten et lettdosert og høyverdig aminosyretilskudd, klart til å inntas ferdigblandet fra flasken!  

  Et høyt inntak av aminosyrer er kanskje den mest essensielle delen i jakten på fysisk utvikling. En servering av Amino Power Liquid er kun 15 ml, men den tilbyr veldig gode næringsverdier tross en liten mengde.

  Med 321 mg L-Leucin og 186 mg Taurin per dosering sikrer du at dine forutsetninger for vekst og muskelutvikling er så bra som mulig.

  Dessuten er Amino Power Liquid helt fri fra aspartam og beriket med en god dose vitamin B6.

  Amino Power Liquid - For deg som vet hva du vil ha! 

  Anbefalt dosering: Ta 1 dosering (15 ml) 1-3 ganger dalig. Forslagsvis 1 dosering innen trening og 2 doseringer etter trening. 

  Antall doseringer per forpakning: 66

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av en allsidig og balansert kost og en sunn livsstil. Produktet er ment til friske personer over 18 år. Hvis Du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør Du alltid rådføre deg med lege innen du bruker produktet. 

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Varebetegnelse: Vannbasert proteinkonsentrat med aminosyrer og vitamin B6. Inneholder sukker og søtningsmiddel. 

  Volum: 1000 ml 

   

   Næringsinnhold

  per 100 ml

  per 15 ml

   Energi

  1086 kJ, 255 kcal 

  150 kJ, 35 kcal 

   Fett

  0,1 g 

  0 g 

   hvorav mettet

  0 g 

  0 g 

   Karbohydrater

  9,4 g

  2 g

   hvorav sukkerarter 

  9,2 g 

  1,9 g 

   Protein

  51,5 g 

  7,7 g 

   Salt

  0,03 g 

  0 g 

   Vitaminer

   

   

   Vitamin B6

  9,36 mg, 669%* 

  1,4 mg, 100%* 

  * Prosent av daglig referanseinntak
   Øvrig innhold
   Taurin  1237 mg  186 mg
   L-Leucin  2140 mg  321 mg

   

  Ingredienser Cola: Vann, hydrolysert protein 39%, fruktose, syre sitronsyre, myseproteinhydrolysat 3% [melk], taurin 1,2%, L-leucin 2,1%, aroma, fargestoff sukkerkulør, konserveringsmiddel kaliumsorbat, søtningsmiddel (natriumsakkarin, natriumsyklamat, acesulfam-K), emulgator mono- og diglyserider av fettsyrer, vitamin B6.

  Ingredienser Mandarin: Hydrolysert protein 39%, vann, fruktose, syre sitronsyre, myseproteinhydrolysat 3% [melk], taurin 1,2%, L-leucin 2,1%, aroma, konserveringsmiddel kaliumsorbat, søtningsmiddel (natriumsakkarin, natriumsyklamat, acesulfam-K), emulgator mono- og diglyserider av fettsyrer, vitamin B6.

  Allergener: Inneholder melkeprotein.