×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Maxosol, 60 kapsler

  Maxosol

  Maxosol for en frisk & brun hud. Maxosol inneholder rikelig med betakaroten og beskyttelsesvitaminene B3, B6, C og E samt biotin, lykopen, sink.

  Les mer
  165 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A2999363

  Maxosol for en frisk & brun hud. Maxosol inneholder rikelig med betakaroten og beskyttelsesvitaminene B3, B6, C og E samt biotin, lykopen, sink

  • Forbereder huden for solferien
  • Forlenger holdbarheten på en allerede solbrun hud
  • Tilfører huden din næring

  vitaminer og mineraler som gir en vakrere hud. Personer som spiser for lite frukt og grønt og som utsettes for alkohol, stress og sollys får ofte en hud som tørker ut og er mer sårbar for fremmede angrep. Maxosol motarbeider faktorene som påvirker huden negativt gjennom dens balanserte kombinasjon av vitaminer og mineraler. Maxosol inneholder rikelig med betakaroten og vitaminene B3, B6, C og E samt biotin, lykopen, sink og selen. Denne kombinasjonen gir en allmenn positiv næringseffekt til  hudens biologiske balanse. Betakaroten er betydlig svakere enn A-vitamin fra et biologisk ståsted, men er på den andre siden tryggere å bruke ettersom betakaroten selv ikke i store doser kan føre til forgiftning noe ren A-vitamin kan gjøre.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side

  Dosering:

  1 tablett per dag. Anbefalt dagsinntak bør ikke overskrides.

  Ingredienser:

  Vitamin A (betakarotenmiks (betakaroten fra Blakeslea trispora, modifisert stivelse, DL- α-tokoferol)), fyllmiddel (di-kalsiumfosfat), vitamin C (L-askorbinsyre), gulrotpulver, sinksulfat, vitamin E (DL-α-tokoferylacetat), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), niacin (nikotinamid), selen (L-selenometionin), klumpforebyggende middel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (etylcellulose), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), fyllmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), lykopen, liponsyre, fyllmiddel (talk), D-biotin, overflatebehandlingsmiddel (karnaubavoks).

  Næringsinnhold per kapsel:

  C-vitamin 60 mg

  Betakaroten 15 mg (25.000 USP-enheter motsv. 8.300 IE vitamin A)

  E-vitamin 10 mg (dl-alfa-tokoferolacetat) 83% ADI

  Vitamin B3 15 mg 94% ADI

  Vitamin B6 5 mg 357% ADI

  Biotin 150 mcg 300% ADI

  Sink 15 mg 150% ADI

  Selen 75 mcg 136% ADI

  Liponsyre 5 mg

  Lykopen 500 mcg

  Oppbevaring:

  Oppbevares tørt i romtemperatur, utilgjengelig for små barn.

  Annet:

  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.