×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  5 x Star Gear Fitness Band

  Dette settet inneholder alle størrelser av Star Gear Fitness Bands. Fitness Band fra Star Nutrition Gear er et praktisk redskap for allsidig trening – et uvurderlig verktøy for både nybegynnere og proffe.

  Les mer

  Price as configured: 1 235,00 kr *

  1 455,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSTARFITNESS

  Dette settet inneholder alle størrelser av Star Gear Fitness Bands. Fitness Band fra Star Nutrition Gear er et praktisk redskap for allsidig trening – et uvurderlig verktøy for både nybegynnere og proffe.

  Les mer om produktene

  • Star Gear Fitness Band

   Star Gear Fitness Band

    Fitness Band fra Star Nutrition Gear er et praktisk redskap for allsidig trening – et uvurderlig verktøy for både nybegynnere og proffer!

   • Dynamisk trening
   • Legg til belastning
   • Reduser belastning
   • Oppvarming og stretching
   • 100 % gummi

   Treningsgummibånd er blitt stadig mer vanlig blant de som trener – både hjemme og på kommersielle treningsstudioer – de siste årene. Det er lett å forstå hvorfor! De er bærbare, allsidige, lette å bruke og effektive. I tillegg til å redusere eller legge til belastning i tradisjonelle styrketreningsøvelser, kan båndene også brukes til oppvarming, rehabilitering og stretching.

   Progressiv motstand

   Gummibåndene har en såkalt progressiv motstand – det innebærer at jo mer de strekkes ut, jo høyere blir belastningen. Det er nettopp denne egenskapen som gjør båndene så anvendelige. Til forskjell fra vanlige, frie vekter eller maskiner, der belastningen er den samme gjennom hele bevegelsen, byr gummibåndtrening på dynamisk motstand som er lettest i starten av bevegelsen (der man er som svakest) og tyngre mot slutten av bevegelsen (der man er som sterkest).

   5 forskjellige nivåer

   For å få en belastning som er tilpasset akkurat din styrke i de forskjellige øvelsene, finnes båndene i fem forskjellige motstandsnivåer. Alle båndene har samme lengde (2080 mm) og tykkelse (4,5 mm), men de varierer i bredde.

   Farge

   Bredde

   Motstand

   Rød

   13 mm

   4,5 - 11 kg

   Svart

   22 mm

   11 - 22,5 kg

   Lilla

   32 mm

   15,5 - 38,5 kg

   Grønn

   44 mm

   22,5 - 54,5 kg

   Blå

   64 mm

   29,5 - 79,5 kg

   Eksempel på øvelser

   Stretching (bakside lår)

   Ligg flatt på ryggen og plasser en fot i båndets løkke. Ta tak med begge hender og trekk forsiktig mot deg. Prøv å holde benet så rett som mulig.

   Redusere belastning (chins)

   Fest båndet i chinsstangen og plasser begge føttene i den hengende løkken. Trekk deg opp til du har haken over stangen og gå kontrollert tilbake til utgangsposisjonen.

   Legge til belastning (knebøy)

   Tre båndet med hver sin løkke rundt respektive ende av skivestangen. Forankre båndet mot underlaget ved å feste det i plattformen eller stå på det med begge føttene.

   Kun bånd (triceps)

   Fest båndet rundt en høyt plassert stang og ta et nøytralt grep med begge hendene. Trekk kontrollert nedover. Prøv å holde albuene inntil kroppen.

   For mer inspirasjon til øvelser - les denne artikkelen:

   20 øvelser med gummibånd du kan gjøre hjemme eller på gym»

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.