×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Probi Mage, 40 kapsler

  Probi

  For en fortsatt sunn og bekymringsløs mage! Ingen probiotika er mer studert og dokumentert enn Probi Mage fra Green Medicine.

  Les mer
  165,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A6057

  For en fortsatt sunn og bekymringsløs mage! Intet probiotika er mer studert og dokumentert enn Probi Mage fra Green Medicine.

  • Lactobaciullus Plantarum 299v
  • Bakterier for mage/tarmkanal

  Probi Mage inneholder probiotikaen Lactobaciullus Plantarum 299v. Probiotika er de gode bakteriene våre i magen/tarmkanalen. Det finnes flere ulike bakteriestammer under fellesbetegnelsen probiotika og det er mange grunner til at vi valgte denne bakteriestammen til Probi Mage. Den er robust. Det vil si at den overlever i mage og tarm og kolonialiserer seg, noe som betyr at den forblir lenge i tarmen og formerer seg. Lactobacillus plantarum finnes i friske tarmer og har en unik mannosebinding. Gjennom denne bindingen aktiveres nydannelsen av tarmveggen (epitelet), samtidig som slimproduksjonen øker. Noe som igjen beskytter tarmen og forenkler tarmfunksjonen. Lactobacillus plantarum produserer også kortkjedede fettsyrer (propionsyre, smørsyre og edikksyre), som fungerer som næring for tarmveggen. Den øker også det biologiske mangfoldet i tarmen - noe som innebærer at den stimulerer tilveksten av de fleste andre melkesyrestammer.

  Før kjøleskapet og andre bekvemmeligheter var tilgjengelige, og allerede for 1,5 millioner år siden, brukte forfedrene våre en melkesyrehevingsprosess for å konservere mat. Under melkesyrehevingen reduseres pH-verdien i maten og da trives ikke de skadelige bakteriene - noe som fører til at maten holder lengre! En av de vanligste probiotikane i melkesyrehevede produkter er nettopp Lactobacillus plantarum. Under melkehevingsprosessen har bakteriekulturen lignende oppgaver som i mage/tarmkanalen - å bekjempe de skadelige bakteriene!

  Dosering:

  1 kapsel daglig, svelges sammen med væske. Doseringen bør ikke overskrides.

  Innhold per kapsel:

  Lactobacillus plantarum 299v. Hver kapsel inneholder 10 milliarder bakterier. Fyllmiddel (potetstivelse), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), Lactobacillus plantarum 299v (inneholder soya), klumpforebyggende middel (magnesiumtearat).

  Oppbevaring:

  Oppbevares i romtemperatur, utilgjengelig for barn.

  Annet:

  Kosttilskudd erstatter ikke variert kosthold og er ikke til for å helbrede sykdommer.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.