×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vitaminfaste, 6 dager

  Ledins vitaminfaste, 6 dager inneholder alt som trengs for seks dagers faste.

  Les mer
  479,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A2031

  Vitaminfaste, 6 dager

  Trenger din kropp en oppvåkning? Kom i form med Ledins vitaminfaste!  En komplett pakke for 6 dagers faste hvor det også inngår helsemåltider som hjelper deg dagene før og etter fasten - sammenlagt 10 dager.
   


  Å faste innebærer at man ikke spiser fast føde, men det er ikke det samme som å slanke seg. Såklart mister du noen kilo når du ikke spiser, men det finnes bedre måter å varig bli kvitt overvekten på. 
   


  Å faste kan derimot være en god innledning på en ny og sunnere livsstil, f.eks. om man vil endre sine kostvaner eller slutte å røyke. Fasten gir dessuten kroppen en sjanse til å rense og hente seg igjen på en uke. Den energien som normalt går med på å fordøye føden kan nå brukes til selve utrensningsarbeidet, og etter et par dagar føler du deg kvikk og sterk.
   


  For å få et godt resultat av å faste er det viktig at man vet hvordan man gjør det samt at man benytter seg av gode og næringsrike fastedrikker.
   


  Ledins vitaminfaste er en pakke av svært høy kvalitet hvor produktene er spesielt utvalgte for å passe til faste. Pakken inneholder vitamin- og mineralrike juicer uten tilsetningsstoffer, buljong med godt balansert fett- og saltinnhold, te spesielt laget for faste m.m.
   


  Dessuten inngår et nøye utarbeidet fasteskjema for totalt 10 dager som hjelper deg med å oppnå et vellykket resultat.
   


  Innhold i Ledins Fastepakke:
  2 stk. Rabenhorst 1111, 75 cl.
  1 stk. Rabenhorst Plommi, 75 cl.
  1 stk. Rabenhorst Gulrotjuice, 75 cl.
  1 stk. Rabenhorst Grønnsaksjuice, 75 cl.
  2 pk. Ledins Curite
  1 boks Ledins Grønnsaksbuljong.
  1 pk. Ledins Helsemåltid.
  100 g linfrø.  Med pakken får du en brosjyre med fasteskjema, allmenne tips og råd.
   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.