×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Nyhet -50%

  2 x Supreme Pump, 60 caps

  2 x Star Nutrition Supreme Pump är en nytänkande PWO som ökar pumpen, styrkan och uthålligheten. Innovativa ingredienser möter välavvägda doser!  

  Les mer

  Price as configured: 199,00 kr

  398,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SET2SUPP

  2 x Star Nutrition Supreme Pump är en nytänkande PWO som ökar pumpen, styrkan och uthålligheten. Innovativa ingredienser möter välavvägda doser!  

  Paketet innehåller: 

  • 2 x Supreme Pump 60 caps - Innovativ prestationshöjare som förbättrar uthålligheten och ökar styrkan. 

  Les mer om produktene

  • Supreme Pump, 60 caps

   Star Nutrition Supreme Pump er en nyskapende PWO som øker pump, styrke og utholdenhet. Innovative ingredienser møter velbalanserte doser! 

   • Innovativ prestasjonsfremmer
   • Testede ingredienser i veldoserte porsjoner
   • Øker pumpingen
   • Forbedrer utholdenheten og øker styrken

   Supreme Pump er designet for å oppnå to ting: En kraftfull pump og en maksimal prestasjonsevne. Den består av en unik sammensetning av ingredienser med L-arginin, furuekstrakt og norvalin, noe som øker blod- og næringstilførselen til muskelen. Resultatet? En bedre styrke, pump og forbedret utholdenhet.

   Hvordan virker ingrediensene?
   L-arginin er en klassiker som gjenkjennes av de fleste som bruker PWO. Det er en aminosyre som på grunn av større mengder nitrogendioksid gjør at blodårene slapper av, og sørger for at mer blod, næring og syre transporteres til de arbeidede musklene.

   Det innovative i Supreme Pump ligger i dens innhold av furuekstrakt og norvalin. Furuekstrakt sørger på samme måte som L-arginin for at blodårene slapper av, og styrker dermed L-argininets effekt på blodstrømmen. Den tredje ingrediensen, Norvalin, samarbeider også med L-arginin, men på en helt annen måte.

   Et problem med L-arginin er at kroppen bryter det ned så raskt. Dette begrenser aminosyrens effekt og varighet på blodstrømmen. Norvalin hemmer enzymet som normalt bryter ned L-arginin, slik at L-argininet kan utøve effekten sin i større utstrekning og over lengre tid.

   Doseringsanvisning: Ta 4 kapsler før trening.

   Antall porsjoner per boks: 15.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte doseringen bør ikke overskrides.  

   Innhold

   Per 4 kapsler

   L-arginin

   2000 mg

   Proantocyanidin fra furuekstrakt

   190 mg

   Vitamin C

   150 mg (187,5%*)

   Norvalin

   100 mg

   Oligomerte proantocyanidiner fra grapefruktekstrakt

   95 mg

   Vitamin B3

   25 mg (156,3%*)

   Piperin fra svartpepper ekstrakt

   19 mg

   *Prosent av daglig referanseinntak

   Ingredienser: L-arginin, L-arginin AKG 2:1, kapsel (hydroksypropylmetyl cellulose), arginin etyl ester dihydroklorid, arginin ethyl ester dihydroklorid, furuekstrakt [Pinus pinaster], L-askorbinsyra, stabiliseringsmiddel (microkrystallinsk cellulose), L-norvalin, grapefruktekstrakt, antisopp midler (silika, magnesiumsalter av fettsyrer), nicotinamid, svartpepperekstrakt [piper nigrum], fargestoff (titandioksid).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.