×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -50%

  2 x SmartSupps BCAA tabs , 150 tabs

  2 x SmartSupps BCAA Tabs er et kavlitets- og prisgunstig kosttillskudd med de grenede aminosyrene L-leucin, L-valin og L-isoleucin.

  Les mer

  Price as configured: 179,00 kr

  358,00 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETSSBCAA

  2 x SmartSupps BCAA Tabs er et kavlitets- og prisgunstig kosttillskudd med de grenede aminosyrene L-leucin, L-valin og L-isoleucin.

  Pakken inneholder: 

  • 2 x SmartSupps BCAA Tabs, 150 tabs - Stimulerer muskeloppbyggingen og gir raskere restitusjon.

  Les mer om produktene

  • SmartSupps BCAA tabs, 150 tabs

   Prisgunstig BCAA-tilskudd i tablettformat

   SmartSupps BCAA Tabs er et prisgunstig kosttilskudd av høy kvalitet som inneholder de forgrenede aminosyerene L-leucin, L-valin og L-isoleucin.

   • Stimulerer muskeloppbygging og fremskynder restitusjonen
   • Tabletter med break-line – lett å dele tablettene
   • 2000 mg BCAA/dosering
   • 75 porsjoner per forpakning!
   • For den prisbeviste

   BCAA Tabs er et kosttilskudd som inneholder de tre forgrenede aminosyrene L-leucin, L-valin og L-isoleucin i et 2:1:1-forhold. SmartSupps BCAA Tabs tilbyr forgrenede aminosyrer i tablettform til en av markedets beste priser.

   Hva er BCAA?

   BCAA er såkalte essensielle aminosyrer. Dette innebærer at kroppen ikke kan produsere dem selv og at de derfor må tilsettes via kosten eller kosttillskudd. De forgrenede aminosyrene er de som har vist seg å være viktigst når det gjelder å stimulerer muskeloppbyggingen samt fremskynde restitusjonen, noe som er forklaringen til produktets store popularitet i treningssammenheng. SmartSupps BCAA Tabs gir 2 gram BCAA per porsjon og hver boks inneholder hele 75 porsjoner!

   Doseringsanvisning: Ta 2 tabletter 2 ganger per dag. Brukes i forbindelse med trening og/eller mellom måltider.

   Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Overdrevet forbruk kan ha lakserende effekt.

   Kosttilskudd med grenede aminosyrer (BCAA) og vitamin B6. Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Den anbefalte daglige dosen må ikke overskrides.

   Anbefalt daglig inntak: 2 kapsler  om dagen.

    

   Næringsinnhold

   Per 1 kapsel

   L-Leucin

   500 mg

   L-Isoleucin

   250 mg

   L-Valin

   250 mg

   Vitamin B6

   4 mg (143%*)

   *Prosent af anbefalt daglig dose (ADD)

   Ingredienser: Grenkjedede aminosyrer (L-leucin, L-isoleucin, L-valin [stabilisator; hydroksypropylmetylcellulose]), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), pyridoksin HCl.

   Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer gluten, soya (lecitin), melkeprotein og egg, og kan derfor inneholde spor derav.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.