×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -50%

  2 x Amino Chew Tablets

  2 x Star Nutrition Amino Chew Tablets er tyggetabletter med BCAA og L-glutamin. Som godteri som er både diettvennlig og godt! 

  Les mer

  Price as configured: 219,00 kr

  438,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETAMINOCHEW

  2 x Star Nutrition Amino Chew Tablets er tyggetabletter med BCAA og L-glutamin. Som godteri som er både diettvennlig og godt! 

   

  Les mer om produktene

  • Amino Chew Tablets, 90 tabs

   Star Nutrition Amino Chew Tablets er myke tyggetabletter med BCAA og L-glutamin – en god og diettvennlig metode for å dempe søtsuget!

   • Sensasjonelt gode tyggetabletter
   • Beriket med BCAA og L-glutamin
   • 3,1 gram aminosyrer per servering
   • Veganvennlig BCAA i forholdet 2:1:1
   • Kalorifattig søtsugdemper

   Hører du til den brede skare som er på stadig jakt etter sunne alternativer til vanlige godsaker? Etter produkter som smaker godt, men som kan spises uten at det går på bekostning av god form eller sunn livsstil? I så fall vil Star Nutritions nye Amino Chew Tablets bli en hyggelig opplevelse. 

   Amino Chew Tablets er myke tyggetabletter som er beriket med muskeloppbyggende BCAA samt L-glutamin. Helt konkret vil en dagsdose gi deg 3,1 gram aminosyrer, hvorav hundre prosent kommer fra veganvennlige kilder. Tyggetablettene har få kalorier, og dermed kan du fint spise dem selv om du går på diett.

   Produktet fås for øyeblikket i to like velsmakende varianter: Liquorice Flavour og Berry Flavour. Amino Chew Tablets kan brukes som en figurvennlig erstatning til vanlige tyggetabletter, eller i løpet dagen som et kjempegodt ekstratilskudd av viktige aminosyrer.

   Anbefalt daglig dose: tre tyggetabletter om dagen.

   Antall porsjoner per boks: 30.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Det anbefalte daglige inntaket må ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

   Liquorice Ingredienser: Fyllstoff (sorbitol), L-glutamin, dekstrose, fyllstoff (mannitol), L-leucin, fyllstoff (hydroxipropylcellulose), overflatebehandling (mono- og diglycerider av fettsyrer), L-isoleucin, L-valin, salt, aroma (lakris), søtningsmiddel (sukralose).

   Berry Ingredienser: Dekstrose, fyllstoff (sorbitol), L-glutamin, fyllstoff (mannitol), L-leucin, fyllstoff (hydroxipropylcellulose), overflatebehandling (mono- og diglycerider av fettsyrer), L-isoleucin, L-valin, aroma (bær), farge (betanin), søtningsmiddel (sukralose), emulgeringsmiddel (lecitin).

   Innhold

   Per 3 tabletter

   L-glutamin

   2333.5 mg

   L-leucin

   417.9 mg

   L-isoleucin

   207.9 mg

   L-valin

   207.9 mg

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  2 Customer Review(s)

  per side

  2 Customer Review(s)

  per side