×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -50%

  2 for 1 - Mutant BCAA, 30 servings

  2 for 1 - BCAA 9.7 fra Mutant er et høykonsentrert tilskudd som inneholder grenede aminosyrer i fri og instanisert form! Stimulerer muskeltilvekst og forebygger nedbrytning.

  Les mer

  Price as configured: 299 kr *

  598 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETMUTBCAANEW

  2 for 1 - BCAA 9.7 fra Mutant er et høykonsentrert tilskudd som inneholder grenede aminosyrer i fri og instanisert form! Stimulerer muskeltilvekst og forebygger nedbrytning.

  Les mer om produktene

  • Mutant BCAA 9.7

   BCAA 9.7 fra Mutant er et høykonsentrert tilskudd som inneholder grenede aminosyrer i fri og instanisert form! Stimulerer muskeltilvekst og forebygger nedbrytning.

   • 7,2 g BCAA i ratiot 2:1:1 per dosering
   • Elektrolytter som fremmer god vetskebalanse
   • Gjennomført opptaksakselerator for beste effekt
   • Finnes i 3 smaker

   Mutant BCAA 9.7 har fått sitt navn nettopp fordi den inneholder 9,7 gram aminosyre per porsjon hvorav 7.2 gram er mikroniserte aminosyrer.  Med råvarer av beste kvalitet og en utmerket smak er dette et produkt som lever opptil Mutant sin standard.

   Aminosyrenes blandingsforhold er det foretrukne 2:1:1 mellom  L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin  og er lett opptakelige. Aminosyrene kompletteres med elektrolyter som bidrar til en god mineralbalanse og optimal væskebalanse.

   For å optimere effekten på produktet har man tilsatt magnesium som trigger aminosyresyntesen og BioPerine som øker  andre produkter sin biotilgjengelighet.
    
   Anbefalt dosering: 1 måleskje (11,6 g) blandes med 3-4 dl vann og i 1-2 ganger daglig for beste effekt. For eksempel direkte ved oppvåkning (før frokost) og før og/eller etter trening.
    
   Informajson: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som en erstatning for en variert diett. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppgitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.
    
   Allergiinformasjon: Inneholder soya. Produsert i et anlegg der det også håndteres melk, hvete, havre, egg, fisk, nøtter, sesamfrø, sulfitt og kan derfor inneholde spor av disse.
    
    
    

   Innhold per dosering, 1 måleskje (11,6 g), og per 100 g

    

     11,6 g 100 g
   Energi 10 kcal 86 kcal
   Protein 9,7 g 83,6 g
   -hvorav frie aminosyrer 9,7 g 83,6 g
   Karbohydrater 0 g 0 g
   Fett 0 g 0 g
   Natrium 50 mg 400 mg
   Magnesium 50 mg 430 mg
   BCAA 9.7 Blend 9,7 g 83,6 g
   Instantized BCAA 2:1:1 7,2 g 62,1 g
   L-Leucin
   L-Isoleucin
   L-Valin
   Micronized Volumizing Aminos 2,5 g 21,6 g
   Taurin
   Glycin
   Glutamin
   Arginin
   Tyrosin
   8 Electrolyte Blend 120 mg 1034 mg
   Magnesiumoksid
   Kaliumsitrat
   Natriumsitrat
   Trikalsiumfosfat
   Kalsiumlaktat
   Natriumbikarbonat
   Kalciumcitrat
   Natriumklorid
   Absorbtion Agent 5 mg 43,1 mg
   BioPerine (Piperin)
    

    

   Øvrige ingredienser: Surhetsregelerande middel (eplesyre), modifisert stivelse, surhetsregulerende middel (sitronsyre), søtstoff (acesulfam-K, sukralose), antiklumpemiddel (titandioksid), kunstige fargestoffer, emulgeringsmiddel  (soyalecitin), naturlige og kunstige smakstoffer.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.