×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Medlemspris -50%

  2 for 1 Mr. Hyde Nitro X, 30 servings, Pixie Dust

  Kjøp 2 betal for 1 på populære Mr. Hyde NitroX!

  Les mer

  Price as configured: 499,00 kr

  998,00 kr

  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SETHYDEPIXIE

  Les mer om produktene

  • Mr. Hyde Nitro X, 30 servings

   Mr. Hyde NitroX fra Pro Supps - En forbedret oppfølger til populære Mr. Hyde. Et av markedets mest effektive PWO! Med avansert blanding av leucin, sentralstimulerende og Nitrosigine®. En potent prestasjonssøker!
   • Gir eksplosiv styrke og forbedret utholdenhet
   • Inneholder kreatin
   • Potent kombinasjon av termogene emner
   • Finnes i fem smaker
   Navnet Mr. Hyde er lånt fra den klassiske romanen hvor forskeren Dr. Jekyll forvandles til onde Mr. Hyde etter å drukkit sitt eget eliksir. Og på akkurat samme måte kommer denne PWO'en å forvandle din personlighet på gymmet.
    
   Mr. Hyde inneholder leucin og kreatinhydroklorat som ved hjelp av Nitrosigine® og L-Citrullin utvider blodtilførselen og virker muskelbyggende. Sammen med melkesyrehemmende Beta Alanin og koffein  gir Mr. Hyde NitroX deg alt for at dine muskler skal prestere under treningen.  Alt for at dine muskler skal prestere bedre under treningen.
    
   Dette er ikke et kosttilskudd for nybegynnere. Du bør være vant til PWO og stimulanse-produkter fra tidligere, og bør ikke tas av personer med hjerteproblemer eller lignende. Kontakt din lege om du er usikker.
    
   Anbefalt dosering: Bland 1/2 måleskje med 300 ml vann i en shaker og drikk 30 minutter før trening. Overskrid ikke anbefalt dosering per 24 timer.
   Som andre Pre-Workout produkter bør boksen ristes godt før hver dosering. Dette fordi ingrediensene har ulike tettheter og kan legge seg i ulike lagere i boksen.
    
   Informasjon: Skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av en allsidig og balansert kost og en sunn livsstil. Produktet er ment til friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen du bruker produktet.

   Innhold per dosering (1/2 måleskje 3,85 g)
   Beta-alanin (CarnoSyn®) 1,25 g
   Kreatin HCL  0,5 g
   Arginine Silicate (Nitrosigine®) 250 mg
   L-Citrulline Aspartat 250 mg

   Vannfritt koffein

   150 mg
   Di-koffeinmalat 45 mg
   Caffeine Citric Acid Blend 10 mg
   Cholin Bitartrat 250 mg
   Theanine 25 mg
   N-acetyltyrosin 25 mg

    

   Øvrige ingredienser: Naturlig og kunstig aroma, løslig diettfiber, sitronsyre, kalsiumsilikat, eplesyre, acesulfam-kalium, rødbetepulver, sukralose, silikondioksid, vinsyre, farge. 

    

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.