×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Dunderpulver, 30 porsjoner, 22 gram

  Helhetshälsa Dunderpulver er et vitamin- og mineraltilskudd for barn i pulverform. Det inneholder åtte ingredienser som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

  Les mer
  115,00 kr
  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: A5072

  Helhetshälsa Dunderpulver er et vitamin- og mineraltilskudd for barn i pulverform. Det inneholder åtte ingredienser som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

  • Naturlige ingredienser
  • Uten tilsetningsstoffer, fargestoffer og aromaer
  • Sukkerfri og uten søtningsmiddel

  Helhetshälsas Dunderpulver er basert på naturlig konsentrat fra frukt og bær. Dunderpulveret inneholder blant annet ekstrakt fra Camu Camu som inneholder godt med C-vitaminer. Dunderpulveret har også blitt beriket med ekstra vitaminer for å passe barnas spesielle behov. Blant annet inneholder pulveret åtte stoff som bidrar til immunforsvarets normale funksjon: folsyre, jern, selen, A-vitamin (betakaroten), B6-vitamin, C-vitamin, D-vitamin og sink. Helhetshälsa Dunderpulver inneholder ingen tilsetningsstoffer og heller ikke sukker, søtningsmiddel, fargestoffer og aromaer. Den søt-syrlige smaken i Helhetshälsa Dunderpulver kommer fra fruktene og bærene. Helhetshälsas Dunderpulver har en søt/sur-smak og kan spises som det er eller blandes med mat eller drikke, f.eks. juice, surmelk, yoghurt eller lunken grøt. Vitaminer forringes ved oppvarming og derfor anbefales ikke Helhetshälsa Dunderpulver å brukes til baking eller i varmere retter.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Anbefalt dosering:

  Barn 2-5 år 1 kryddermål (1 ml) daglig
  Barn 6-9 år 1 ½ kryddermål (1,5 ml) daglig
  Barn over 10 år og voksne 2 kryddermål (2 ml) daglig

  Anbefalt dose bør ikke overskrides. 1 strøkent kryddermål 1 ml 0,73 g pulver. Av miljøgrunner er det ikke lagt ved måleskje i forpakningen. Bruk eget kryddermål for dosering. Kan blandes i drikke eller mat.

  Ingredienser:

  Magnesiumglycinat, maltodekstrin, tranebærjuicekonsentrat, gojibærekstrakt, camu camuekstrakt, jernglycinat, sinkcitrat, kalsiumaskorbat (C-vit), magnesiumaskorbat (C-vit), betakaroten, tangalge (jodrik laminaria digitata alge), niacinamid (B3-vit), ergokalsiferol (D2-vit i en base av solsikkeolje), selenmetionin, d-alfatokoferylsuccinat (E-vit), kalsium-D-pantotenat (B5-vit), pyridoksinhydroklorid (B6-vit), tiaminmononitrat (B1-vit), riboflavin (B2-vit), pteroylmonoglutaminsyre (folsyre), cyanokobalamin (B12-vit).

  Næringsinnhold per kryddermål (1 ml, 0,73 g):

   

   

   ADI
   Betakaroten  830 μg -
   Tiamin (Vitamin B1)  0,24 mg  22 %
   Riboflavin (Vitamin B2)  0,3 mg  21 %
   Niacin (Vitamin B3)  3,6 mg  23 %
   Pantotensyre (Vitamin B5)  1,2 mg  20 %
   B6-vitamin  0,3 mg  21 %
   B12-vitamin  0,3 μg  12 %
   C-vitamin  34 mg  43 %
   D2-vitamin  7,5 μg  150 %
   E-vitamin  2 mg  17 %
   Folsyre 30 μg  15 %
  Jod (tang) 45 μg 30 %
  Jern 4 mg 29 %
  Magnesium 60 mg 16 %
  Selen 12,5 μg 23 %
  Sink 3 mg 30 %

  ADI - Akseptabelt daglig inntak.

  Oppbevaring:  

  Tørt, i romtemperatur og utilgjengelig for små barn.

  Annet:

  Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den angitte anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.