×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  100% Platinum Glutamine, 300g

  100% Platinum Glutamine - Høykvalitivt tilskudd av aminosyren Glutamin fra Muscletech! Ypperlig supplement til deg som søker sterk muskelvekst og restitusjon!

  Les mer

  fr. 149,40 kr

  Ordinær pris: 249 kr

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 8218-228

  100% Platinum Glutamine - Høykvalitivt tilskudd av aminosyren Glutamin fra Muscletech! Ypperlig supplement til deg som søker sterk muskelvekst og restitusjon!

  100% Platinum Glutamine fra Muscletechs kvalitetsserie Essential Series tilbyr hele 5 g rent og kvalitativt Glutamin i lettoppløselig og naturell form!

  • En av de viktigste aminosyrene for muskelvekst og restitusjon
  • Naturell og lettoppløselig - blandes med valgfri væske
  • Perfekt supplement til de øvrige tilskuddene dine

  Glutamin er en aminosyre, det vil si en byggestein i proteiner, som brukes for muskeluppbyggnad. Utover å bidra til proteinsyntesen, akkurat som alle andre aminosyrer, regulerer glutaminet syrebalansen og sitronsyresyklusen. Dessuten kan glutamin brukes som energikilde i cellene. 

  Glutamin som individuelt tilskudd brukes fremst for å bygge muskler, øke muskelpumpen samt fremme restitusjonen etter trening, da dens egenskaper som aminosyre støtter og gjenoppbygger muskelfibrene etter stressen en hardt treningsøkt kan medføre. 

  Glutamin er også den aminosyren som det forekommer mest av i musklene, og dens evne til å binde væske, med økt muskelfyll og volum som resultat, forklarer Glutaminets popularitet som kosttilskudd i forbindelse med kroppsbygging og tung styrketrening.

  100% Platinum Glutamine er velprodusert og rent - et perfekt valg for atleten som ikke lar noe være opp til tilfeldighetene! 

  Anbefalt dosering: Bland 1 måleskje (5 g) med 240 ml vann, ta 5 g-10 g per dag, forslagsvis 5 g ca 45 min innen trening og 5 g ca 20 min etter trening. 

  Antall doseringer per forpakning: 60

  Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet. 

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.