×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  100% Platinum BCAA 8:1:1, 200 caps

  100% Platinum BCAA 8:1:1 - Kvalitetsprodusert BCAA-tilskudd fra Muscletech som gir deg optimal muskelvekst og restitusjon samt optimerer proteinsyntesen!

  Les mer
  349,00 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 8218-229

  100% Platinum BCAA 8:1:1 - Kvalitetsprodusert BCAA-tilskudd fra Muscletech som gir deg optimal muskelvekst og restitusjon samt optimerer proteinsyntesen!

  Muscletechs luksuriøse Essential Series tilbyr med 100% Platinum BCAA et aminosyretilskudd i topp kvalitet med sin høye ratio 8:1:1 som har ekstra fokus på den muskelbyggende aminosyren L-Leucin! 

  • 200 servings
  • 1000 mg BCAA per servering, hvorav 800 mg Leucin!
  • For optimal muskeloppbygging og restitusjon
  • Lettdosert og perfekt supplement til de øvrige tilskuddene dine

  Et høyt inntak av aminosyrer er ekstremt viktig, kanskje viktigst av alt, i forbindelse med en aktiv livsstil og sunn, proteinrik kost. 

  Aminosyrer optimerer kroppens proteinsyntese, og sørger på den måten for at resultatene av treningen og kosten din blir best mulig! 

  Muscletechs 100% Platinum BCAA 8:1:1 er full av BCAA, med et ekstra fokus på L-Leucin, den grenede aminosyren som anses ha den største og mest effektive påvirkningen på proteinsyntesen og kroppens oppbygging av kvalitativ muskelmasse! 

  En forpakning 100% Platinum BCAA 8:1:1 gir hele 200 serveringer!

  Doseringsanvisning: Ta 1 kapsel 1-5 ganger per dag. 

  Antall doseringer per forpakning: 200

  Informasjon: Skal ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av en allsidig og balansert kost og en sunn livsstil. Produktet er ment til friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen du bruker produktet.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

  Ingredienser: Kosttilskudd med grenede aminosyrer (BCAA). Inneholder søtningsmiddel.

   

  Innhold Per 1 kapsel Per 5 kapsler
  L-Leucin 0,8 g 4 g
  L-Isoleucin 100 mg 500 mg
  L-Valin 100 mg 500 mg

   

  Ingredienser: L-leucin, fyllemiddel mikrokrystallinsk cellulose, L-isoleucin, L-valin, ytebehandlingsmiddel hydroksipropylcellulose, antiklumpemiddel cellulosegummi, søtningsmiddel acesulfam-K, vegetabilsk olje (bomull), overdrag (fargeemne titandioksid, ytebehandlingsmiddel [polyetylenglykol, talk]), fyllemiddel magnesiumsalter av fettsyrer, antiklumpemiddel silisiumdioksid.