×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -12%

  10 x Protein Nachos, 30g, Corn and Chicken

  10 x Protein nachos!

  Les mer

  Price as configured: 221 kr

  250 kr

  Out of stockLeveringstid: 3 - 5 arbeidsdager

  Art nr.: SETPRONAC

  10 x Protein nachos!

  Les mer om produktene

  • Protein Nachos, 30g, Corn and Chicken

   Protein- og fiberrik nachos. Like bra som det høres ut! Star Nutrition Protein Nachos har en autentisk smak og inneholder 45 % protein!

   • 45 % protein, 16 % fiber og bare 17 % karbohydrater
   • Lavt sukkerinnhold
   • Autentisk smak med en sprø konsistens
   • Sunn erstatning for tradisjonelle nachochips
   • Spis de som de er eller tilsett de i matretter

   Protein Nachos gjør seg absolutt fortjent til navnet. Med et proteininnhold på 45 %, like mye fiber som vanlig knekkebrød og beskjedne 117 kcal per pose er dette et produkt du gjerne kan bruke i kostholdet ditt, med god samvittighet.

   Så hvordan virker det? Mens hovedingrediensen i vanlige nachochips er maismel som bakes og friteres, består Protein Nachos hovedsakelig av soyaproteinkonsentrat. Soyaprotein er en fullverdig proteinkilde, noe som betyr at den inneholder alle essensielle aminosyrer og kan derfor brukes i muskeloppbyggingsprosessen. I motsetning til næringsverdien – som er overlegen vanlige nachochips – så er smaken overraskende lik originalen, med en sprø konsistens og en deilig smak av Corn & Chicken.

   Protein Nachos kan brukes som en erstatning for vanlig nachochips når du pleier å bruke det. Enten det spises under en god film med familien, sammen med salsa eller til matretter som taco. Eller hvorfor ikke kombinere med Protein Soda for en komplett proteinsnacksopplevelse? Bare fantasien setter grenser!

   Dosering: Spis en pose når du er sugen på en proteinrik snack eller bruk som en proteinrik erstatning for vanlige nachochips.

   Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Husk at det er viktig å ha en aktiv og sunn livsstil.

   Næringsinnhold

   100 g

   30 g

   Energi

   1633 kJ / 390 kcal

   490 kJ / 117 g

   Fett

   12 g

   3.7 g

   - hvorav mettet fett

   1.3 g

   0.4 g

   Karbohydrater

   17 g

   5.0 g

   - hvorav sukkerarter

   2.3 g

   0.7 g

   Fiber

   16 g

   4.9 g

   Protein

   45 g

   14 g

   Salt

   2.9 g

   xx g

   Ingredienser: Soyaproteinkonsentrat (64%), tapiokastivelse, solsikkeolje, soyafiber (4%), maltdekstrin, salt, smaksstoffer (inneholder gluten), mysepulver, smaksforsterker (natriumglutamat), dekstrose, syrer (natriumdiacetat, eplesyre, sitronsyre), krydder, antioksidant (rosmarinekstrakt).

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.