×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0,00 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  10 x Protein Break, 48,7 g

  Protein Break er et knasende sprøtt og sjokoladetrukket proteingodteri som inneholder hele 11 gram fiber og 14 gram protein per bit!

  Les mer
  199,00 kr
  • Fri fraktover 500:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: 65344

  Protein Break er et knasende sprøtt og sjokoladetrukket proteingodteri som inneholder hele 11 gram fiber og 14 gram protein per bit!

  • Fiber- og proteinrik
  • Sprø kjeksbiter dekket av sjokolade
  • Godt og mettende mellommåltid
  • Et sunt alternativ til vanlig godteri
  • Mindre enn 3 gram sukker per bit

  Forestill deg at knasende sprø, tynne kjeks er pakket sammen til luftige porsjonsbiter. Forestill deg så at disse er dekket av sjokolade. Legg til at godbitene har høyt innhold av protein og fiber. DET er Protein Break.

  Protein Break er det nyeste produktet i utvalget vårt av proteinberikede godsaker – en produktkategori med en voksende popularitet som ikke er det minste vanskelig å forstå. Alle liker å spise godt. Mange liker også å leve sunt og holde seg i form hele året. Det er ikke umulig, men det blir vanskeligere når så mange vanlige godsaker for det meste består av sukker og usunne fettyper.

  Hver bit veier 48,7 gram. I disse luftige grammene er det plass til 228 kcal, 14 gram protein og ikke mindre enn 11,2 gram mettende fibrer (du må spise vel fire fullkornknekkebrød for å få i deg tilsvarende mengde). Og det kanskje beste av alt: En porsjonsbit inneholder mindre enn tre gram sukker. Produktet kan benyttes som et kaloriredusert alternativ til vanlige godterier og har dessuten høyere fiber- og proteininnhold. Det kan også brukes som et lekkert mellommåltid når du trenger ekstra energi.

  Dosering og bruk: Spises som et mellommåltid i løpet av dagen eller som et protein- og fiberrikt alternativ til vanlige godterier.

  Informasjon: Produktet bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  5 Customer Review(s)

  per side

  5 Customer Review(s)

  per side

  Næringsinnhold

  per/pro 100 g

  per/pro 48.7 g

  Energi

  1943 kJ

  468 kcal

  944 kJ

  228 kcal

  Fett

  28.8 g

  14 g

   hvorav mettet fett

  25 g

  12.2 g

  Karbohydrater

  12 g

  5.8 g

   hvorav sukkerarter

  5.5 g

  2.7 g

  Fiber

  23 g

  11.2 g

  Protein

  28.8 g

  14 g

  Salt

  0.3 g

  0.15 g

  Ingredienser: Proteinblanding (melkeprotein, hydrolysert gelatin), vegetabilske oljer (palmeolje, palmekjerneolje, sheaolje, solsikkeolje), polydekstrose, beriket hvetemel (hvetemel, kalsiumkarbonat, jern, niacin, tiamin), kakaopulver, emulgeringsmiddel (soyalecitin, mono- og diglyserider av fettsyrer), kakaomasse, aroma, erteprotein, bambusfiber, maismel, soyamel, avfettet kakaopulver, søtningsmiddel (sukralose, acesulfam-K), bakepulver (natriumbikarbonat), salt.

  Produsert i lokaler som også håndterer mandel og hasselnøtt og kan derfor inneholde spor derav.  

  Oppbevares kjølig og tørt.