×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 499:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -35%

  1 x Ripped Hardcore Stim free, 84 caps & 1 Ripped Hardcore, 60 caps

  Kjøp to kraftige fettforbrennere til pangpris! Ripped Hardcore Stim Free med duokapsel og unike effekter og Ripped Hardcore som gir intens energi og en sylskarpt fokus!

  Les mer

  Price as configured: 473 kr *

  728 kr

  Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen.

  Overvåke

  • Fri fraktover 499:-
  • Gratis Retur

  Art nr.: SET2RRNO

  Ripped Duo! 1 x Ripped Hardcore Stim free & 1 x Ripped Hardcore! 

  Kjøp to kraftige fettforbrennere til pangpris! Ripped Hardcore Stim Free med duokapsel og unike effekter og Ripped Hardcore som gir intens energi og en sylskarpt fokus!

  Ripped Hardcore Stim Free: 

  • Kraftfull fettforbrenner
  • Duo-teknologi – kapsel i en kapsel med unike effekter!
  • Stimulerer fettforbrenning og motvirker søtsuget
  • Øker kroppens energiforbruk
  • Uten koffein og andre stimulanser – kan brukes på kvelden

  Ripped Hardcore: 

  • Potent og høykonsentrert - kun 1 kapsel per dag
  • Gir intensiv energi og sylskarpt fokus
  • Stimulerer den grunnleggende metabolisme
  • Øker utslipp av kroppsfett
  • Regulerer blodsukkeret og reduserer appetitten
  • Ekstremt populær toppselger - prøv det også!

  Les mer om produktene

  • Ripped Hardcore, 60 caps

   Ripped Hardcore fra Chained Nutrition tillhører den nye generasjonens fettforbrennere som gir ekstrem energi samtidig som den demper apetitten og øker frisettningen av kroppsfett! 

   • Potent og høykonsentrert, kun 1 kapsel per dag
   • Gir energi og fremkaller et intenst fokus
   • Stimulerer den basale forbrenningen
   • Øker frisettningen av kroppsfett
   • Regulerer boldsukkeret og minsker apetitten
   • Populær bestselger - prøv den du også!

   Å gå på diett er forbundet med visse utfordringer og de mest uutholdelige av disse er tretthet og sult. Ripped Hardcore er verktøyet som hjelper deg å oppnå ønsket vektnedgang gjennom å redusere omfattningen av disse!

   Ripped Hardcore inneholder en kombinasjon av koffein, ingefærpulver, katechiner, krom och chilipepper. En ingrediensblanding som samvirker synergisk for å oppnå en ting: Rask og ukomplisert vektnedgang! Ripped Hardcore er en bestselger, og passer deg som vil ha energi, målbevisst fokus og uslåelig fettforbrenning. 

   Det høye koffeininneholdet i Ripped Hardcore gir deg energi og bidrar med etterlengtet energi så du kan trene med vedvarene intensitet tross energiunderskudd. Katechinene fra grønn te-ekstrakt undertrykker appetitten mens krom forbedrer insulinfølsomheten, chilipepperens capsinoider øker kroppstemperaturen og dermed energiforbruket til den basale metabolismen.

   Ripped Hardcore inneholder en usedvanlig stor dose av Capsicum som virkelig skiller dette tilskuddet fra mengden, og gir den merkbare effekten som har blitt Ripped Hardcores kjennetegn! Zingiber støtter også økt termogenes, forbedrer fordøyelsen og gir en større følelse av metthet, mens olivenbladekstraktet kan øke mengden av T3, kroppens fettforbrennende hormon. 

    
    
   MERK! Ripped Hardcore har et høyt koffeininnhold (272 mg/kapsel), som kan forårsake bivirkninger som forbigående svimmelhet og kvalme hos uerfarne og mer følsomme forbrukere. 
    
   Produktet inneholder også sterke krydder og urter som kan forårsake halsbrann ved konsumsjon på tom mage, dette kan lett unngås ved å drikke rikelig med vann i forbindelse med inntak.

   Anbefalt dosering: Innta 1 kapsel daglig, forslagsvis på morgenen (før frokost) eller 30 min før fysisk aktivitet. Unngå konsumering i forbindelse med sengetid da dette kan føre til søvnforstyrrelser. Drikk rikelig med vann når du inntar tabletten.

   Antall doseringer per forpakning: 60

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og skal ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år skal ikke ta kosttilskudd, heller ikke gravide eller ammende. Personer som lider av sykdom og/eller går på medisin bør snakke med sin lege før de ev. tar dette kosttilskuddet. Oppevares utilgjengelig for barn. Den daglige doseringen bør ikke overskrides. Tenk på betydningen av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Inneholder koffein (272 mg/dagsdose).
    
   Innhold  Per dosering (1 kapsel)
   Koffein 270 mg
   Zingiber officinale 219 mg
   Kaffebønneekstrakt (inneholder 1,78 mg koffein) 89 mg
   Capsicumekstrakt 50 mg
   Grønn te-ekstrakt 33 mg
   Olivenbladsekstrakt 15 mg
   Krom 20 µg (50%*)
   *Procent av dagligt referensintag
    
   Ingredienser: Koffein, kapsel (gelatin), ingefærpulver (Zingiber officinale), kaffebønneekstrakt (Coffea robusta), Capsimax (capsicumekstrakt), grønn te ekstrakt (Camellia sinensis L.), olivenbladekstrakt (Olea europaea L.), overflatebehandlingsmidde (mikrokrystallin voks), kromklorid, emulgator (magnesiumsalter av fettsyrer ), fargestoffer (sort jernoksid, titandioksid, gul jernoksid). 
    
   Inneholder koffein (272 mg/kapsel). Ikke anbefalt for barn og gravide eller ammende kvinner.
  • Ripped Hardcore Stim free, 84 caps

   Fettforbrenner uten koffein

   Liker du Ripped Hardcore? Misliker du stimulerende midler? Da er Stim Free Ripped Hardcore produktet for deg! En potent fettforbrenner i duokapsel - uten stimulanser!

   • Kraftig fettforbrenner
   • Duoteknologi - kapsel i en kapsel gir unike effekter!
   • Stimulerer fettforbrenningen og hindrer cravings
   • Øker kroppens energiforbruk
   • Fri for koffein og andre stimulanser - kan inntas om kvelden

   Ripped Hardcore er et kjent navn for den som bruker fettforbrenningsprodukter. Med sin tradisjonelle formel er Ripped Hardcore en av de mest brukte fettforbrennerne i sportsernæringsmarkedet og Ripped Hardcore Stim Free er en videreutvikling av denne - laget helt uten koffein i en unik duokapsel.

   Innhold og virkning

   Duoteknolologien er basert på en ytre kapsel med et flytende innhold og en indre kapsel med et pulverbasert innhold. Det ytre laget består av en balansert mengde Clarinol (konjugert linolsyre, CLA), en fettsyre som har dokumentert effekt på økt fettforbrennning samt motvirker søtsug. I det ytre laget finnes også GlucodOX, en patentert ekstrakt av harpiks (Commiphora Mukul). Ekstraktet er rik på guggulsteroner som stimulerer fettstoffskiftet og fremmer et jevnt blodsukkernivå.

   Den indre kapselen består av flere klassiske fettforbrennere i form av grønn te og Capsimax ™ (ekstrakt av Chili) som sammen stimulerer energiforbruket og ytterligere reduserer søtsug.

   For hvem og når?

   Da Ripped Hardcore Stim-Free ikke inneholder koffein og andre sentralstimulerende midler, kan produktet inntas når som helst i løpet av dagen. Det gjør det til et ideelt valg for de som ikke setter pris på det høye koffeininnholdet i andre fettforbrennere.

   Dosering: Ta 2 kapsler per dag. 1 kapsel 30 minutter før trening og en kapsel rett før trening.

   Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

    Innehåll

   per 1 kapsel

   per 2 kapsler

   Clarinol® G-80 (CLA)

   400 mg

   800 mg

   Grönt te-extrakt 

   100 mg

   200 mg

    – EGCG (Epigallokatechingallat)

   50 mg

   100 mg

   Capsimax™

   50 mg

   100 mg

    – Capsaicinoider 

   1 mg

   2 mg

   GlucodOX™

   45 mg

   90 mg

   Zink 

   5 mg, 50%*

   10 mg, 100%*

   Krom 

   20 µg, 50%*

   40 µg, 100%*

   Vitamin B6 

   0,7 mg, 50%*

   1,4 mg, 100%*

   Vitamin D3

   2,5 µg, 50%*

   5 µg, 100%*

   Vitamin B12 

   1,25 µg, 50%*

   2,5 µg, 100%*

   Ingredienser: Ytterkapsel (Clarinol® G-80-konjugert linolsyre, kapselskall (fiskegelatin), GlucodOX™ Commiphora mukul kvae-ekstrakt, væske fra paprikaekstrakt), innerkapsel (grønn te-ekstrakt, Capsimax™ capsicumekstrakt, kapselskall (hydroxypropylmethylcellulose), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose) sink, vitamin B6, krom, vitamin D, vitamin B12, antiklumpemidler.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.