×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -24%

  Whey-80, 4 kg, Banana Toffee LIMITED EDITION

  Star Nutrition Whey-80 Banana Toffee er et komplett proteinpulver som er tilpasset for deg som driver med idrett eller bygger muskler. Nord-Europas mest solgte protein!

  Les mer

  fr. 479 kr

  Ordinær pris: 629 kr

  Art nr.: 597-036-1

  Star Nutrition Whey-80 Banana Toffee er et komplett proteinpulver som er tilpasset deg som driver med idrett, bygger muskler eller vil forbrenne fett på en mer effektiv måte! 100 % Whey, ultra filtrert, raskt opptak og instant miks. Nord-Europas mest solgte protein!
   
  • Forbedrer muskelvekst
  • Perfekt for å øke inntaket av protein per dag
  • Forbedrer restitusjonen
  • Nord-Europas mest kjøpte protein!

  Protein er oppbygget av aminosyrer som har den viktigste oppgaven å bygge opp musklene og støtte muskelopphentingen. Du må tilføre kroppen protein med to til tre timers mellomrom hver dag for at den ikke skal gå inn i et muskelnedbrytende, katabolt tilstand. Når kroppen er i et katabolt tilstand settes kroppens sultmekanisme i gang. Man kan si det slik at kroppen "spiser" av musklene for å få energi, samtidig som kroppen lettere legger på seg fett. På morgenen og etter at du har trent er aminosyrenivåene i kroppen lave, og da er det spesielt viktig å få i seg "raske" proteiner.

  Star Nutrition Whey-80 er et veldig raskt protein av høy kvalitet. Med hjelp av den nyeste produksjonsteknologien har vi utviklet et rent, uskadd protein med et høyt biologisk verdi, rikt på muskeloppbyggingens viktige aminosyrer. Produktet av 100 % myseprotein er lett å blande ut, det verken skummer eller klumper seg. Kommer i 18 gode smaker!

  Dosering:
  Bland en og en halv måleskje med pulver i et glass eller en shaker. Tilsett 2-3 dl vann eller melk. Skummet/lettmelk anbefales. Whey-80 bør tas rett etter trening. For maksimalt resultat, ta tre porsjoner av Whey-80 ® og en porsjon av kreatin daglig. Resultat kommer til å forbedres med konsekvent bruk.

  Måleskje inngår ikke, denne legger du til kostnadsfritt i kassen. Gjelder ikke ved pakketilbud.

  Informasjon: Naturell smak er fri for kunstige tilsetninger.
   
  Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  Näringsvärder per 100 g (37 g)Banana Toffee
  Energi 1661 kJ / 393 kcal
  Fett 7
  - varav mättat fett

  2.37

  Kolhydrat  8.57
  - varav sockerarter 4.95
  Protein 73.35
  Salt 0.4

  Ingredienser Banana Toffee: Vassleproteinkoncentrat (mjölk)(innehåller emulgeringsmedel (sojalecitin), arom, färg (karamell), konsistensgivare (xantangummi) sötningsmedel (sukralos).