×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SmartSupps ZMA, 200 caps

  SmartSupps ZMA er et produkt som inneholder de viktige mineralene sink og magnesium, i en lettabsorbert form. Beriket med vitamin B6 for optimalt opptak!

  Les mer
  199 kr

  Art nr.: 901909

  SmartSupps ZMA er et produkt som inneholder de viktige mineralene sink og magnesium, i en lettabsorbert form. Beriket med vitamin B6 for optimalt opptak!

  • Bevarer normale testosteronnivåer
  • Fremmer normal proteinsyntese
  • Bidrar til en sunn mineralbalanse
  • Motvirker kramper
   
  Sink er nødvendig bl. a. for å bevare normalt testosteronnivå, et sunt immunforsvar og et fungerende stoffskifte. Magnesium er nødvendig bl. a. for å opprettholde en effektiv proteinsyntese, normal muskelfunksjon og en god elektrolyttbalanse.
   
  Mangel på sink kan føre til nedsatt appetitt og lavt testosteronnivå, samt forverre kroppens evne til å innhente seg og helbrede skader. Mangel på magnesium kan føre til trøtthet, svekket fokus og muskelkramper.
   
  Anbefalt daglig dose: Ta 1-2 kapsler daglig, for eksempel før leggetid.
   
  Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Angitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.
   
  Oppbevaring: I originalemballasjen, ikke over normal romtemperatur.

   

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  7 Customer Review(s)

  per side

  7 Customer Review(s)

  per side

   

  Innhold per 1 eller 2 kapsler
   

    1 kapsel 2 kapsler
  Magnesium 208,4 mg 55,6%* 416,7 mg 111,1%*
  Zink 11,3 mg 113%* 22,5 mg 225,0%*
  Vitamin B6 2,1 mg 150%* 4,2 mg 300%*

  *Prosent av RDI (anbefalt daglig inntak)

  Ingredienser: Magnesium (magnesium oksid, magnesium l-lysinate, magnesiumcitrate), sink (sink-l-aspartat, citrat), kapselskallet (storfe gelatin), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), vitamin B6, farge (titandioksid).