×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein Pudding, 315 g

  Protein pudding fra Fit & Smart er en delikat og mettende pudding som gir hele 23 g protein per porsjon! Superenkel å lage og med lite sukker og fett.

  Les mer

  fr. 59 kr

  Ordinær pris: 89 kr

  Art nr.: 5532-070R

  Protein pudding fra Fit & Smart er en delikat og mettende pudding som gir hele 23 g protein per porsjon! Superenkel å lage og med lite sukker og fett.
   
  • Høyt innhold av protein
  • Utrolig lite sukker og fett
  • Høyt innhold av Vitamin D og kalsium
  • Finnes i 3 gode smaker!
   
  Protein er mettende og bidrar til å beholde og øke muskelmassen. Protein pudding fra Fit & Smart har et naturlig høyt innhold av kalsium og er beriket med Vitamin D. Dette er et pulver som du enkelt og kjapt forvandler til en herlig dessert eller mellommåltid. 
   
  Bruk og anbefalt døgndose: Rist eller visp 35 g pulver med 150 ml kaldt vann. La stå og stivne i 5-10 minutter. Nyt proteinpuddingen som et næringsrikt mellommåltid eller som en sunn dessert. Innta 1-2 porsjoner per dag.  
   
  Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side
   
  Næringsinnhold: per 100g per serving
  Energi 1400 kJ/340 kcal 490 kJ / 119 kcal
  Fett 2,5 g 0,87 g
     hvorav mettet fett 1,5 g 0,52 g
  Karbohydrat 8 g 2,8 g
     hvorav sukkerarter 5 g 1,75 g
  Fiber 10 g 3,5 g
  Protein 65 g 22,8 g
  Salt 1,1 g 0,38 g
  Vitamin D 14,3 µg, 286 %* 5 µg, 100%*
  Kalcium 1880 mg, 235%* 658 mg, 82%

  *Prosent av daglig referensinntak

  Espresso Chocolate 
  Ingredienser: Melkeprotein, avfettet kakaopulver, sikorirot, frysetørket kaffe, aroma, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel), søtningsmiddel (acesulfam K, sukralose), vitamin D.
   
  Lemon Curd
  Ingredienser: Melkeprotein, sikorirot, aroma, salt, fortykningsmiddel (guarkjernemel), farge (betakaroten), syre (sitronsyre), søtningsmiddel (acesulfam K, sukralose), vitamin D.
   
  Toffee crisp
  Ingredienser: Melkeprotein, sikorirot, toffee crisp (sukker, invert sukkersirup, smør, glukosesirup, salt, skummetmelkpulver, surhetsregulerende middel, natriumbikarbonat, emulgeringsmiddel (soyalecitin)), fettredusert kakao, aroma, fortykningsmiddel (guarkjernemel), søtningsmiddel (acesulfam K, sukralose), vitamin D.
   
  Oppbevaring: Oppbevares tørt i romtemperatur.