×

Velkommen til Gymgrossisten!

0 0 kr
 • Fri fraktover 500:-
 • Gratis Retur
 • Prisløfte
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Krea-Bolic, 270 kapsler

  Ønsker du maksimalt kreatinopptak? Da burde du prøve Krea-Bolic, så blir du i stand til å løfte tyngre vekter og med større intensitet!

  Les mer
  259 kr

  Art nr.: 3875

  Ønsker du maksimalt kreatinopptak? Da burde du prøve Krea-Bolic, så blir du i stand til å løfte tyngre vekter og med større intensitet!
   
  • 3 kreatinkilder
  • Rask absorpsjon
  • Prestasjonsøker
   
  Er du på jakt etter maksimalt kroppslig opptak av kreatin er Krea-Bolic noe for deg. Dette kosttilskuddet metter din muskler med det pontente kreatin-emnet.
   
  Du har sikkert testet ut alle slags kreatintyper som finnes på markedet, og du har nok prøvd inntak av kreatin med sukker, dekstrose og til og med ALA (alfaliponsyre). Det finnes imidlertid få som er bedre enn Krea-Bolic til å forsyne musklene dine med kreatin og få opp volumet!

  Krea-Bolic inneholder 3 kreatinmatriser, alle ingrediensene er av høyeste kvalitet, og bidrar til et effektivt opptak i kroppen. Selv de som normalt ikke oppnår bra resultater med vanlig kreatintilskudd har fått effekt med Krea-Bolic.

  Anbefalt bruk: Som kosttilskudd tar du 1 porsjon (6 kapsler) straks om morgenen. På treningsdager tar du 1 porsjon rett før du skal trene. Sørg for maksimal hydrering ved å drikke 10 glass à 2,5 dl vann hver dag. Les hele etiketten før produktet tas i bruk. Drikk minimum 3 dl vann når du svelger kapslene.
   
  Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

  Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i kundevurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

  1 Customer Review(s)

  per side

  1 Customer Review(s)

  per side

   

  Næringsverdier Pr. servering 6 Kapsler Pr. 100g ADI%
  Energi     **
  Protein 2,25 g   **
  Karbohydrater 0,0 g   **
  Fett 0,0 g   **
  Tri Kreatinmalat 750 mg   **
  Kreatin Etylestermalat 750 mg   **
  Krea-K ™ bufret kreatin 750 mg   **
  **Ingen ADI opplyst (Anbefalt Daglig Inntak)

  Ingredienser: Kreatin Etyl Ester Malat, Tri-kreatin Malat, Krea-K (bufret kreatin), kapselmateriale (gelatin, konsistensbevarer (glycerin, renset vann)), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), stabilisator (magnesiumoksid, Magnesiumsalter av fettsyrer, silikondioksid).