Logg inn/skape konto
Kundeservice
Handlevognen er tom.
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Tilbudskode

Tapout Men

Etablert i 1997 er TapouT det første varemerket som representerer sporten MMA. Fra en beskjeden start har TapouT nå blitt synonymt med sporten og er det mest anerkjente MMA-varemerket i verden. 

 

 

Idrettsutøvere og millioner globale fans bærer TapouT som en hedersutmerkelse som symboliserer kampvilje og å slutte er aldri et alternativ.

Andre har også kjøpt

538,- 269,-
2 x ZMA Hardcore,  2 for 1

2 x ZMA Hardcore, 160 kapsler - inneholder de viktige mineralene sink og magnesium og vitamin B6!

Nå: 269,-
Ord. pris 538,-
Big Logo Tee, white

Stor t-skjorte fra GASP med massive trykk på brystet og ryggen. Big Logo Tee er lagd i en tyngre type bomull som gjør at den sitter perfekt på en GASP kropp.

399,-
Gymgrossisten T-shirt, Herr (Ny!)

Men´s T-shirt Gymgrossisten - Stiligere enn noensinne! Gymgrossistens nye signatur t-skjorte er supermyk med en flatterende passform og selvsikkert trykk!

149,-
249,- 189,-
Pro Lifting Glove, GG-Edition, Black

Nå finnes Better Bodies populære ergonomiske hansker i en eksklusiv Gymgrossisten-utgave, GG-Edition Pro Lifting Glove kan kun kjøpes hos Gymgrossisten!

Nå: 189,-
Ord. pris 249,-
169,- 129,-
Women's Fitness Glove, black/pink

Treningshansker fra Better Bodies for ultimat grep! Women's Fitness Glove er laget av kuskinn av høy kvalitet med meshmateriale på overflaten.

Nå: 129,-
Ord. pris 169,-

Artikkel 1-1 av totalt 1.
Sortere:
Training Center Shorts, city camo
-46%
rabatt
Fine treningsshorts i begrenset opplag! Training Center Shorts fra Tapout passer alle typer trening. Kun hos Gymgrossisten!
Tapout Men
Nå: 269,-
Ord. pris 499,-