Logg inn/skape konto
Kundeservice
Handlevognen er tom.
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Tilbudskode

<
>
Art.nr. 2601r

Natural Whey


Velg antall:

Lagerstatus:

Leveringstid:Pris per kg: 263.88,-

Delbetale


Natural Whey

Nå kommer Reflex Nutrition med sitt nye wheyprotein Natural Whey. Det er som teksten sier, naturlig... Helt fritt for kunstige søtningsmiddel, fargeemner og smaktilsetninger.

Reflex Natural Whey, har som den tidligere kjente Reflex Instant Whey, et av de høyeste biologiske verdier sammenlignet med andre whey's på markedet. Finnes i smakene Narurell sjokolade, naturell jordbær og naturell vanilje.

 

Dosering: Bland 2 måleskjeer (25g) med 300 ml vann eller melk. Ta 2-3 ganger per dag.

 

 


Vurderinger

Antall 1 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
blander seg godt ut, også blandet i vann. svak smak av jordbær, men nesten smakløst. ikke vond smak. Kan også tilsette litt syltetøy for ekte jordbær smak =) anbefales absolutt!

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Fler bra alternativ

Whey-100
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning!

fr.279,-

Andre kunder har også kjøpt

Goodlife, 50 g x 15, BOKS
Goodlife, 50 g x 15, BOKS

Goodlife bar har fått nytt utseende og bedre smak! Hver bar gir ca. 190 kcal, 16 g protein og 20 g karbohydrater.Perfekt som mellommåltid når som helst på dagen.

Nå: 189,-
Ord. pris 240,-