Logg inn/skape konto
Kundeservice
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Vurderinger

Antall 4 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Eneste jeg har funnet uten kunstig søtning. Smaken er vesentlig svakere enn andre, men dette er helt underordnet for min del. Jeg drikker ikke shaken primært for at det skal smake godt. Det viktigste er hva du heller inn i kroppen! Jordbær er ok.
Kundbetyg
blander seg godt ut, også blandet i vann. svak smak av jordbær, men nesten smakløst. ikke vond smak. Kan også tilsette litt syltetøy for ekte jordbær smak =) anbefales absolutt!
Kundbetyg
Smaker papp, men ingen bismak eller langvarig smak er min erfaring. Jeg kjøper denne primært pga den ikke inneholder kunstige søtningsmidler, som jeg får metallsmak munnen av. Ikke noe problem med dette produktet og gjør jobben bra ut fra mitt behov. Det finnes andre og bedre produkter uten kunstig søtning men de er vanskelig tilgjengelig i Norge og koster veldig mye mer.

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Fler bra alternativ

Whey-100
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning!

fr.319,-

Andre kunder har også kjøpt

2 x BCAA Hardcore, 180 caps
2 x BCAA Hardcore, 180 caps

2 for 1! BCAA Hardcore Caps fra Chained Nutrition inneholder forgrenede aminosyrer i fri form for raskest mulig opptak og beste mulige effekt!

Nå: 279,-
Ord. pris 558,-

<
>

Natural Whey


X


Pris per kg: 263.88,-    
Delbetale:

Lagerstatus:
Leveringstid:

Art nr.: 2601r
Natural Whey

Nå kommer Reflex Nutrition med sitt nye wheyprotein Natural Whey. Det er som teksten sier, naturlig... Helt fritt for kunstige søtningsmiddel, fargeemner og smaktilsetninger.

Reflex Natural Whey, har som den tidligere kjente Reflex Instant Whey, et av de høyeste biologiske verdier sammenlignet med andre whey's på markedet. Finnes i smakene Narurell sjokolade, naturell jordbær og naturell vanilje.

 

Dosering: Bland 2 måleskjeer (25g) med 300 ml vann eller melk. Ta 2-3 ganger per dag.