Logg inn/skape konto
Kundeservice
Handlevognen er tom.
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Tilbudskode

<
>
Art.nr. 2601r

Natural Whey


Velg antall:

Lagerstatus:

Leveringstid:Pris per kg: 263.88,-

Delbetale


Natural Whey

Nå kommer Reflex Nutrition med sitt nye wheyprotein Natural Whey. Det er som teksten sier, naturlig... Helt fritt for kunstige søtningsmiddel, fargeemner og smaktilsetninger.

Reflex Natural Whey, har som den tidligere kjente Reflex Instant Whey, et av de høyeste biologiske verdier sammenlignet med andre whey's på markedet. Finnes i smakene Narurell sjokolade, naturell jordbær og naturell vanilje.

 

Dosering: Bland 2 måleskjeer (25g) med 300 ml vann eller melk. Ta 2-3 ganger per dag.

 

 


Vurderinger

Antall 3 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
blander seg godt ut, også blandet i vann. svak smak av jordbær, men nesten smakløst. ikke vond smak. Kan også tilsette litt syltetøy for ekte jordbær smak =) anbefales absolutt!
Kundbetyg
Smaker papp, men ingen bismak eller langvarig smak er min erfaring. Jeg kjøper denne primært pga den ikke inneholder kunstige søtningsmidler, som jeg får metallsmak munnen av. Ikke noe problem med dette produktet og gjør jobben bra ut fra mitt behov. Det finnes andre og bedre produkter uten kunstig søtning men de er vanskelig tilgjengelig i Norge og koster veldig mye mer.
Kundbetyg
smak av sjokolade er fraværende, men du sitter igjen med en bismak/ettersmak i flere timer som faktisk minner om gammel sur melk i grenseland til oppkast. Jeg tåler i utgangspunktet alt av smak og er lite sensitiv, men fytt i rakkeren dette var fælt. Skuffelsen var stor når jeg etter kun 2 scoop og første proteinshake fant ut at neste stopp for denne boksen ville bli søppeldunken.

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Fler bra alternativ

Whey-100
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 er et kompromissløst kvalitetsprotein laget for deg som krever det beste. For maksimal muskeloppbyggning og fettforbrenning!

fr.299,-

Andre kunder har også kjøpt

12 x 52% Protein Block, 100 g
12 x 52% Protein Block, 100 g

12 x Protein Block 52% - Markedets beste proteinbar er her! Star Nutritions nyeste mesterverk tilbyr fantastisk smak, høy proteinverdi og et lavt sukkerinnhold!

Nå: 309,-
Ord. pris 396,-