Logg inn/skape konto
Kundeservice
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Vurderinger

Antall 7 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Absolutt elsker Cappuccino, må bestille fler av den !
Kundbetyg
Sjokolade: VELDIG god. Smaker som vanlig sjokomelk. Men litt for dyrt da andre måltidserstattere (pulver) kan koste bortimot halvparten.
Kundbetyg
Smaker utrolig godt! Min favoritt er sjokolade.Lett å ha med på f.eks jobben. Pleier å ta en sammen med en frukt og litt nøtter,som et mellommåltid.

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Andre kunder har også kjøpt

Star-Bar, 55 g x 12, BOKS
Star-Bar, 55 g x 12, BOKS

Star-Bar fra Star Nutrition er en proteinbar som inneholder hele 36% protein, kun 200 kalorier og meget lite fett og karbohydrater!

Nå: 179,-
Ord. pris 227,-

<
>
Art.nr. 4641r

Low Carb Proteinshake, 250 ml


Velg antall:

Lagerstatus:

Leveringstid:Pris per l: 11.60,-

Delbetale


Low Carb Proteinshake

Passer utmerket ved slanking, som et mellommåltid, eller som et proteintilskudd!

En perfekt proteindrikk for deg som vil holde igjen på karbohydratene (kun 3,6 g karbohydrater per 100 ml). Finnes i fire utsøkte smaker: Cappuccino, Jordbær og Vanilje og Melkesjokolade.

Anna Paulie sier om dette produktet: Endelig en jenteporsjon ferdigblandet proteindrink! En boks (250  ml) gir hele 25 gr protein og minimalt med karbohydrater. Shaken finnes i fire gode smaker og er perfekt under en lavkarbodiett.