Logg inn/skape konto
Kundeservice
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Vurderinger

Antall 7 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Absolutt elsker Cappuccino, må bestille fler av den !
Kundbetyg
Sjokolade: VELDIG god. Smaker som vanlig sjokomelk. Men litt for dyrt da andre måltidserstattere (pulver) kan koste bortimot halvparten.
Kundbetyg
Smaker utrolig godt! Min favoritt er sjokolade.Lett å ha med på f.eks jobben. Pleier å ta en sammen med en frukt og litt nøtter,som et mellommåltid.

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Andre kunder har også kjøpt

Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Herre
Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Herre

Gymgrossisten T-shirt, Athlete - Tøff t-skjorte i stilrent design fra Gymgrossisten! Må-ha for deg som vil trene med stil!

149,-

<
>

Low Carb Proteinshake, 250 ml


X


Pris per l: 11.60,-    
Delbetale:

Lagerstatus:
Leveringstid:

Art nr.: 4641r
Low Carb Proteinshake

Passer utmerket ved slanking, som et mellommåltid, eller som et proteintilskudd!

En perfekt proteindrikk for deg som vil holde igjen på karbohydratene (kun 3,6 g karbohydrater per 100 ml). Finnes i fire utsøkte smaker: Cappuccino, Jordbær og Vanilje og Melkesjokolade.

Anna Paulie sier om dette produktet: Endelig en jenteporsjon ferdigblandet proteindrink! En boks (250  ml) gir hele 25 gr protein og minimalt med karbohydrater. Shaken finnes i fire gode smaker og er perfekt under en lavkarbodiett.