Logg inn/skape konto
Kundeservice
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Vurderinger

Antall 3 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Good material and finish overall. They fit like a glove!
Kundbetyg
Fantastiske hansker, som er slitesterke som bare det. Hatt de i allefall i to år nå, og vasker de ofte. Fortsatt like fine og gode. Anbefales!
Kundbetyg
Disse hanskene er vel verdt sin pris! De er ganske behagelige å bruke, er slitesterke og kan fint vaskes i maskin. Etter et år i ivrig bruk er mine fortsatt uten hull. Jeg er veldig fornøyd med at stoffet i håndflaten er slitesterkt, men fortsatt ikke så tykt som i andre hansker jeg har prøvd. Man får fortsatt godt grep om stanga og de føles gode å bruke. De kunne vært litt strammere rundt håndleddet, men til prisen er de veldig gode.

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Andre kunder har også kjøpt

Goodlife Low Sugar, 50 g x 15, BOKS
Goodlife Low Sugar, 50 g x 15, BOKS

En boks (15 stk) herlige Goodlife Low Sugar - en ny og sensasjonell god proteinbar med maks 170 kcal og mindre enn 2 g sukker per bar.

Nå: 239,-
Ord. pris 330,-

<
>

Basic Gym Glove, black


X


Delbetale:

Lagerstatus:
Leveringstid:

Art nr.: 130309-999-Lr
Vaskebare hansker fra Better Bodies til super pris! Basic Gym Glove har polstret håndflate og elastisk mesh-materiale på håndryggen og mellom fingrene for best mulig bevegelighet og luftstrøm under treningsøkten. Justerbar spenne for bra passform. Optimal kontakt med gymredskapene takket være de halve fingrene!

  • Polstret håndflate.
  • Elastisk meshmateriale på et flertall steder for en bra bevegelighet og luftstrøm.
  • Maskinvask på lav temperatur.
  • Lagd av 60% amara samt 40% multi-mesh polyester.