Logg inn/skape konto
Kundeservice
Handlevognen er tom.
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Tilbudskode

<
>
Art.nr. 6870r

100% Whey Gold Standard


Velg antall:

Lagerstatus:

Leveringstid:
Delbetale


100% Whey Gold Standard er verdens mest solgte proteinpulver! Høy kvalitet og god smak er en uslåelig kombinasjon!
 
  • Ca 24 g protein per porsjon
  • Hydrolisert mysepeptider
  • Veldig velsmakende smaker
  • Styrker restitusjonen og øker muskelveksten
  • Lettoppløselig
 
Gjennom sofistikerte metoder kan myse "isoleres" fra råvarens uønskede innhold som fett, kolesterol, laktose, for så til slutt gi et myseprotein som er mer enn 90 % protein. Denne reneste formen kalles myseisolat (WPI) og er den mest forekommende ingrediensen i ON 100 % Whey Gold Standard, bare et eksempel som viser at det ikke blir brukt noen billige råvarer.

Med ON 100 % Whey Gold Standard har proteininnholdet blitt forhøyet ytterligere. Variasjoner kan forekomme mellom de forskjellige smakene, fordi at det blir tilsatt forskjellige smaksemner for å få frem den riktige smaken! Innholdet av protein ligger mellom 79 - 82 %, og dette er altså et ferdig produkt, ingen fantasiverdier som ofte brukes.

For lettere opptak og nedbryting er det tilsatt enzymer, mer mysepeptider, høyt innhold av glutamin og grenede aminosyrer (BCAA).

Anbefalt dosering: Bland en måleskje (ca 30 g) 2 - 3 ganger pr. dag. Forslagsvis etter trening og mellom måltider.
 
Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

 
Pr porsjon
Størrelse: 2352 g, 4545 g, 941 g
Smak: Cookies / Cream, Jordbær, Mintsjokolade, Sjokolade, Vanilje
Vurderinger

Antall 153 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Grei smak av Vanilla ice cream, men delicious strawberry ga bare en vond og syrlig ettersmak syntes jeg. blir annen smak neste gang ja!
Kundbetyg
Akkurat som alle andre skriver her. Du får akkurat det du betaler for! I forhold til whey 80 er det kanskje ikke så stor forskjell som prisen skulle tilsi, men så absolutt veldig bra! Når det kommer til smak så har jeg smakt både cookies n cream og double rich chocolate. C&C er kanskje litt kvalmede for noen, men double chocolate er solid, og vil behage de fleste!
Kundbetyg
Favorittproteinet mitt. Noensinne. Litt hard på pris, men verdt hver krone. Vil du bruke pengene dine på noe som fungerer og smaker bra, så er dette det du skal ha. Løp og kjøp!

Fler bra alternativ

100% Platinum Whey
100% Platinum Whey

100% Platinum Whey - Luksusprotein fra Muscletech som gir deg rikelige mengder protein, aminosyrer og en prisbelønnet smak!

fr.399,-

Andre kunder har også kjøpt

12 x Quest Bar, 60 g
12 x Quest Bar, 60 g

Quest Bar fra Quest Nutrition er proteinbaren, som raskt har erobret verden med sine innovative, velkomponerte og balanserte smakskombinasjoner!

Nå: 295,-
Ord. pris 300,-

Instagram

#100%wheygoldstandard