Logg inn/skape konto
Kundeservice
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Vurderinger

Antall 185 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Supert produkt! Har på forhånd prøvd Whey-80 fra SN med både sjokolade og jordbær. Selv om produktet gav gode resultater, var ikke smaken like god. Extreme milk chocolate fra ON smaker veldig godt og gir like god effekt som Whey-80 fra SN. Litt dyr, men verdt hver krone )
Kundbetyg
Har smakt mange forskjellige proteinpulver, og jeg må si dette er absolutt det beste. 2 rå egg, 1 scoop med proteinpulver og noe geitemelk så er det god stemning på gården. Kan mikses med vann også for dem som ønsker det.
Kundbetyg
Super smak, veldig bra protein pulver har brukt andre før og dette er soleklart best!

Observer at Gymgrossisten ikke tar ansvar for innholdet i vurderinger publisert på nettsiden. Beskrevne resultater og effekter i vurderingene er individuelle og kan ikke generaliseres.

Fler bra alternativ

100% Platinum Whey
100% Platinum Whey

100% Platinum Whey - Luksusprotein fra Muscletech som gir deg rikelige mengder protein, aminosyrer og en prisbelønnet smak!

Nå: fr.229,-
Ord. pris 399,-

Andre kunder har også kjøpt

100% Whey Gold Standard, 2,2kg + Gold Standard PWO
100% Whey Gold Standard, 2,2kg + Gold Standard PWO

100% Whey Gold Standard, 2273 g + Gold Standard PWO!

Nå: 749,-
Ord. pris 1038,-

<
>

100% Whey Gold Standard


X


Delbetale:

Lagerstatus:
Leveringstid:

Art nr.: 6870r
100% Whey Gold Standard er verdens mest solgte proteinpulver! Høy kvalitet og god smak er en uslåelig kombinasjon!
 
  • Ca 24 g protein per porsjon
  • Hydrolisert mysepeptider
  • Veldig velsmakende smaker
  • Styrker restitusjonen og øker muskelveksten
  • Lettoppløselig
 
Gjennom sofistikerte metoder kan myse "isoleres" fra råvarens uønskede innhold som fett, kolesterol, laktose, for så til slutt gi et myseprotein som er mer enn 90 % protein. Denne reneste formen kalles myseisolat (WPI) og er den mest forekommende ingrediensen i ON 100 % Whey Gold Standard, bare et eksempel som viser at det ikke blir brukt noen billige råvarer.

Med ON 100 % Whey Gold Standard har proteininnholdet blitt forhøyet ytterligere. Variasjoner kan forekomme mellom de forskjellige smakene, fordi at det blir tilsatt forskjellige smaksemner for å få frem den riktige smaken! Innholdet av protein ligger mellom 79 - 82 %, og dette er altså et ferdig produkt, ingen fantasiverdier som ofte brukes.

For lettere opptak og nedbryting er det tilsatt enzymer, mer mysepeptider, høyt innhold av glutamin og grenede aminosyrer (BCAA).

Anbefalt dosering: Bland en måleskje (ca 30 g) 2 - 3 ganger pr. dag. Forslagsvis etter trening og mellom måltider.
 
Informasjon: Skal ikke erstatte en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt dosering bør ikke overskrides. Tenk på betydelsen av et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er tiltenkt friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, lider av sykdom eller medisineres bør du alltid kontakte lege innen bruk av produktet.

 
Pr porsjon
Størrelse: 2352 g, 4545 g, 941 g
Smak: Cookies / Cream, Jordbær, Mintsjokolade, Sjokolade, Vanilje