Logg inn/skape konto
Kundeservice
Handlevognen er tom.
Gå til kassen


Kosttilskudd - Treningsklær - Treningsredskap

Tilbudskode

<
>
Art.nr. 6870r

100% Whey Gold Standard


Velg antall:

Lagerstatus:

Leveringstid:
Delbetale


 

Protein of the year 2010
 
Protein of the year 2011
 
Protein of the year 2012
 
Brand of the Year

Gjennom sofistikerte metoder kan myse "isoleres" fra råvarens uønskede innhold som fett, kolesterol, laktose, for så til slutt gi et myseprotein som er mer enn 90 % protein. Denne reneste formen kalles myseisolat (WPI) og er den mest forekommende ingrediensen i ON 100 % Whey Gold Standard, bare et eksempel som viser at det ikke blir brukt noen billige råvarer. Dette gjøres for å kunne gi deg det beste produktet som finnes!

(inneholder ikke aspartam)

ON 100 % Whey Gold Standard var et av de første produktene som ble instantisert (noe som gjør produktet lettoppløselig). Til og med i dag er det få produkter som er så instantisert som ON 100 % Whey Gold Standard. Det er derfor produktet blander seg så lett, og ikke danner klumper, noe som ofte er tilfelle blant andre proteinpulver- produkter.

Med ON 100 % Whey Gold Standard har proteininnholdet blitt forhøyet ytterligere. Variasjoner kan forekomme mellom de forskjellige smakene, fordi at det blir tilsatt forskjellige smaksemner for å få frem den riktige smaken! Innholdet av protein ligger mellom 79 - 82 %, og dette er altså et ferdig produkt, ingen fantasiverdier som ofte brukes.

Smaken
Med ON 100 % Whey Goldstandard får du endelig et velsmakende proteinprodukt med en stor variasjon av forskjellige smaker. ON 100 % Whey sjokoladesmak er idag en klassiker, men hvorfor ikke prøve andre interessante smaker som f.eks. sjokolade/mint eller nye Rocky Road ?

Som om ikke alt dette var nok! HYDROWHEY hydrolysert mysepeptider (den form av myseprotein som uten sammenligning tas opp raskest) er inkludert i vårt eksklusive proteinprodukt for å gjøre ON 100 % Whey Goldstandard komplett for raskest opptak i musklene!

Tilsatt enzymer for lettere opptak og nedbryting, mere mysepeptider, høyt innhold av Glutamin og grenede aminosyrer (BCAA) - listen kan gjøres lang! Men det som gjør 100 % Whey Gold Standard til et referanseprodukt for andre proteinprodukter strekker seg lengre enn til de ingredienser som er inkludert i hver forpakning.

GOLD STANDARD - til og med produserer!
Optimum Nutrition er en av svært få kosttilskudd-bedrifter som lager sine egne produkter i egne fabrikker.
"Da våre produkter lages i våre egne høyteknologiske fabrikker, kontrolleres disse både av utenforstående kvalitetssikringsbedrifter samt av våre interne kontrollavdelinger. Samtidig kontrolleres også råvarene som kommer til fabrikken, for så å kunne med sikkerhet vite at du som kunde skal få den aller høyeste kvalitet, noe som vi bestreber oss på å kunne gi deg! Og være ett av få bedrifter som lager produktene selv, holder ikke for oss - vi gjør mye mer enn det som kreves! De utenforstående bedrifter som kontrollerer våre råvarer og vår produksjon har ikke etatene noe krav til. Likevel leter vi etter de beste bedrifter som ivaretar denne oppgaven for oss. Dette gjør at alle våre produkter lages i henhold til "Currently Good Manufacturing Practicies"

Anbefalt dosering:
Ta en måleskje (ca 30 g) 2 - 3 ganger pr. dag. F.eks. på morgenen og etter trening.
Pr porsjon
Størrelse: 2352 g, 4545 g, 941 g
Smak: Cookies / Cream, Jordbær, Mintsjokolade, Sjokolade, Vanilje
Vurderinger

Antall 150 stk
Kundbetyg
Gi en omtale
Kundbetyg
Akkurat som alle andre skriver her. Du får akkurat det du betaler for! I forhold til whey 80 er det kanskje ikke så stor forskjell som prisen skulle tilsi, men så absolutt veldig bra! Når det kommer til smak så har jeg smakt både cookies n cream og double rich chocolate. C&C er kanskje litt kvalmede for noen, men double chocolate er solid, og vil behage de fleste!
Kundbetyg
Favorittproteinet mitt. Noensinne. Litt hard på pris, men verdt hver krone. Vil du bruke pengene dine på noe som fungerer og smaker bra, så er dette det du skal ha. Løp og kjøp!
Kundbetyg
Kommenterer bare på smak, siden jeg ikke har brukt pulvere over lang tid (kjøpte smaksprøver på ebay). De beste smakene etter min mening er French Vanilla (minner om fyldig vanijekrem/iskrem), Delicious Strawberry (minner om litago jordbær) og Extreme MIlk Chocolate (minner om oboy). Den sistnevnte er den beste av sjokoladesmakene. Men smaksvinneren for meg er kanskje French Vanilla, som hadde veldig lite bismak og smakte faktisk ganske godt.

Fler bra alternativ

100% Platinum Whey
100% Platinum Whey

100% Platinum Whey - Luksusprotein fra Muscletech som gir deg rikelige mengder protein, aminosyrer og en prisbelønnet smak!

Nå: fr.319,-
Ord. pris 399,-

Andre kunder har også kjøpt

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! Akkurat nå får du 2 beholdere for prisen av 1!

Nå: 289,-
Ord. pris 578,-

Instagram

#100%wheygoldstandard